888 – Vedonlyöntisivujen todellinen konkari

New

Vedonlyöntisivu 888 tai tuttavallisemmin sanottuna triplakasi on yksi maailman suurimmista vedonlyöntisivuista, joka on toiminut markkinoilla lähes luolamiesajoista lähtien. Vankka kokemus pelien tarjoamisesta ja asiakkaiden palvelusta ovat tehneet 888 sivusta alan jättiläisen joka tarjoaa loistavia vedonlyöntikohteita sekä kertoimia jokaisesta maapallonkolkasta. 888 on iso brändi, joka toimii tällä hetkellä muun muassa Valioliigaseura Wolwerhamptonin sponsorina. Triplakasia voidaan siis huoleti pitää turvallisena sekä luotettavana yrityksenä joka tarjoaa asianmukaisia vedonlyöntipalveluita. Millaisia vedonlyöntikohteita, kertoimia ja bonuksia 888 Sport sitten tarjoaa? Tehdäänpä pieni tutustumiskierros.

888 – Vedonlyöntikohteet

Kun puhutaan yhdestä maailman suurimmasta vedonlyöntisivusta, niin kohdevalikoima on sen mukainen. 888:n valikoimasta löytyy betsattavaa tietenkin kaikkien urheilun suursarjojen kuten NHL:n, NBA:n ja Valioliigan parissa. Sivustolla on myös mukavasti kotimaista mielenkiintoa herätteleviä vedonlyöntimahdollisuuksia esimerkiksi Liigan ja jalkapallo Veikkausliigan muodossa. Kilpailu vedonlyöntimarkkinoilla on kovaa ja kun monet isot sivut kuten 888, Unibet ja Mr Green kaikki tarjoavat lähdes identtisiä kohteita samoista urheilusarjoista niin pitää löytää erilaiset keinot erottua. 888 on päättänyt erottautua kilpailijoista tarjoamalla erilaisia erikoisvetoja sekä päivittäin vaihtuvia omia niin sanottuja ”triplakasi spesiaali” kohteita. 888 yhtiön listoilta löytyy tietenkin myös kattava valikoima viihdekohteita jotka ovat Lontoon pörssiin rekisteröityneellä yhtiöllä usein Iso-Britanniaan painottuneita.

Triplakasin vedonlyöntisivulla voit pelata myös live-vetoja. Sivustolla ei ole valitettavasti tarjota livestreameja joita voisi katsella samalla kun jännittää ottelun lopputulosta. Sen sijaan 888 tarjoaa livevetojen yhteydessä todella tarkkaa statistiikkaa otteluista reaaliajassa. Esimerkiksi jalkapallo-otteluiden osalta näet livetulokset kortteineen ja tapahtumineen mahtavalla lämpökartalla höystettynä. Voit vetää live heat mapin avulla johtopäätöksiä, kumpi jengi on kuuma ja kumman päässä maaliverkot venyvät seuraavaksi.

888 Arvio
Tervetulobonus 80%
Mobiili 75%
Maksutavat 80%
Käyttökokemus 75%
Asiakaspalvelu 80%
Overall
80%

888 – Kertoimet

Mitä kohteiden kertoimiin tulee niin ne ovat 888 sivustolla aivan markkinoiden kärkeä. Muutaman päivän otannalla voidaan todeta että 888:n kertoimet ovat aina kertoimien TOP 3 karkeloissa. Sivustosta palautusprosentit ovat myös korkealla tasolla, joten kovin huonoa arvosanaa 888:lle ei voi antaa kohteiden ja kertoimien osalta.

 888:lta bonusta vedonlyöntiin

Triplakasilla tällä hetkellä käynnissä oleva kampanja uusi asiakkaille ei ole mikään maailmaa mullistava mutta täysin mukiinmenevä kuitenkin. Uusi pelaaja saa 888:n tervetuliaislahjana ensimmäisen 10€ vetonsa jälkeen kolme 10€ arvoista vetokuponkia käytettäväksi. Kaksi kympin ilmaisvedoista on nettisivuille ja yksi mobiiliin. Tarjous antaa pelaajalle kolme mahtavaa mahdollisuutta hakea jättikerrointa ilmaisvetojen turvin.

Uuden pelaajan bonuksen lisäksi 888 tarjoaa joka päivä uusille sekä vanhoille pelaajille mahdollisuuden periä yhtiöltä 5€ ilmaisvedon. Ilmaisvedon voi pyytää yhtiöiltä, kun olet lyönyt menestyksekkäästi vetoa vähintään 10€ panoksella lapulla jonka minimikerroin on ollut 5.00. Ilmaisveto on mahdollista lunastaa kerran päivässä, vaikka joka päivä ja sen voi pelata mihin kohteeseen tahansa.

888 – Sivuston ulkoasu ja asiakaspalvelu

Triplakasi on tarjonnut pelipalveluita internetin ihmeellisessä maailmassa jo reilut 20 vuotta. Mittavan kokemuksen myötä yhtiö on saanut hyvän näkemyksen siitä, miten rakentaa visuaalisesti hienot ja käytettävyydeltään helpot vedonlyöntisivut. Sivut ovat käännetty lähes kokonaisuudessaan suomenkielelle ja navigointi sivulla käy kädenkäänteessä. Kivana lisä sivusto tarjoaa mahdollisuuden asettaa tietyt ottelut omiksi suosikeiksi, joihin on helppo palata sivustolle uudelleen kirjautuessa. 888:n oma mobiilisovellus on myös järkyttävän helppokäyttöinen. Sovellus tukee sormenjälkikirjautumista mikä tekee sovelluksen avaamisesta ja käyttämisestä todella nopeaa, kun sinun ei tarvitse näpytellä kirjautumistietoja joka kerta uudelleen.

Monet vedonlyöntisivut tarjoavat tällä hetkellä live-chat palvelun asiakkaille jotka haluavat tukea tai vastauksia kiperiin kysymyksiin. 888:lla tätä hienoa asiakastukikanavaa ei ole. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun vain soittamalla tai sähköpostilla. Näihin toimenpiteisiin e tarvitse kuitenkaan usein turvautua, sillä sivustolta itsestään löytyy todella kattavasti vastauksia erilaisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin niin suomeksi kuin englanniksi.