Betsson Sport

Betsson on moneen kertaan palkittu rahapelisivusto, jonka palveluihin kuuluvat vedonlyönti, nettipokeri, casinopelit ja bingo. Yhtenä Euroopan suurimmista vedonlyöntisivustoista Betsson sopii erinomaisesti myös nettiveikkauksen aloittelijoille ja ensikertalaisille.

Ruotsissa alkunsa saanut Betsson on kohdentanut palvelunsa pohjoismaihin. Siksi suomalaisetkin pelaajat pääsevät hyötymään Betssonin kokonaan käännetystä sivustosta, suomenkielisestä asiakaspalvelusta ja kotimaisista rahansiirtomenetelmistä.

Betsson Arvio
Tervetulobonus 100%
Mobiili 100%
Maksutavat 95%
Käyttökokemus 95%
Asiakaspalvelu 100%
Overall
100%

Kertoimet ja kohteet suomalaiseen makuun

Valtaosa Betssonin vedonlyöntiasiakkaista tulee pohjoismaista, joten kohdelista on laadittu pohjolan pelikansan suosikkien mukaan.

Tämän vuoksi Betsson on erinomainen valinta kotimaista jalkapalloa, jääkiekkoa, pesistä, salibandya tai formuloita veikkaaville.

Betssonin kohdevalikoima ei ole netin laajin, mutta tarjontaa on pyritty kohdentamaan Euroopassa suosittuihin lajeihin. Vinttikoirakilpailut ja muut marginaalilajit on korvattu paremmalla panostuksella talviurheiluun, moottoriurheiluun ja eurooppalaisten palloilulajien kärkisarjoihin.

Live-vedonlyönnissä Betssonin helppokäyttöisyys pääsee hyvin esiin. Vasemmassa sarakkeessa näet kaikki käynnissä olevat live-kohteet, keskellä niihin lyötävät vetokohteet ja oikealla kupongin.

Voit myös vaivatta selata tulevia livekohteita kalenterissa ja näet yhdellä katsauksella oman suosikkilajisi tulevat live-kohteet. Osaan on tarjolla myös live-kuvaa, mutta live-streameja on Betssonilla pääsääntöisesti niukemmin kuin Unibetilla.

Kaikkiin otteluihin ja tapahtumiin on tarjolla monia pelimuotoja. Esimerkiksi Liiga-peleihin voi pelata pitkävedon lisäksi Moneylinea, tuplausta, maalimääriä, tulosvetoa sekä lukuisia erikoiskohteita. Kertoimet ovat Euroopan kärkitasoa, ja suurin osa Suomen Liigan jääkiekkomatseista ovat pelattavana myös live-kohteina.

Talletusbonus uusille pelaajille:

Betssonilla on aina käynnissä kampanjoita, joista uudet pelaajat saavat pelikassaansa täytettä. Tällä hetkellä talletusbonuksena on 100% bonus aina 100€ saakka, eli saat parhaimmillaan 100 euroa bonusrahaa oman talletuksen päälle. Tämän rahabonuksen lisäksi saat vielä lyödä vetoa 50 eurolla ilmaiseksi.

Tämän lisäksi kannattaa pitää silmällä Betssonin kampanjasivua uusien veikkauskampajoiden ja etupromootioiden varalta.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Betsson tunnetaan aloittelijaystävällisenä pelisivustona, jossa suomalaisille tarjotaan täysi palvelu kaikilla herkuilla. Tämä pitää täysin paikkaansa, sillä Betssonin sivusto palvelee suomeksi, asiakaspalvelu on aamusta iltaan suomenkielistä ja rahansiirrot ovat vaivattomia sekä verovapaita.

Jos jokin asia Betssonilla askarruttaa, kannattaa ensimmäiseksi suunnata Betssonin tukisivustolle. Sieltä löydät suomenkielistä tietoa rahansiirroista, yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä ja reaaliaikaisen tukichatin. Tukihenkilöt ovat suomalaisia, ja apua saa puhelimitse, sähköpostilla, live-chatilla tai uudella videochatilla.

Talletusvaihtoehtoina Betsson suosii verkkopankkeja, nettilompakoita ja luottokortteja. Kaikki maksut ovat pelaajille kuluttomia, ja rahat siirtyvät pelitilin saldoon viiveettömästi. Kotiutuksissa voitot maksetaan parin päivän kuluessa pankkitilille verovapaasti.

Betsson lyhyesti – kenelle suosittelemme?

Betsson on kirkkaasti paras vaihtoehto suomalaisille vedonlyöjille, jotka siirtyvät ensimmäistä kertaa ulkomaisille pelisivustoille. Tukipalvelut ovat ensiluokkaiset, ja asiakaspalvelua saa arkisin ja viikonloppuisin suomenkielellä aamusta yömyöhään.

Jo viisitoista vuotta nettiveikkausta tarjonnut Betsson ei jätä kylmäksi kokeneempiakaan pelaajia. Kohdevalikoima on selkeästi suunnattu pohjoismaiselle yleisölle, ja turhat ulkoeurooppalaiset marginaalilajit on korvattu panostuksella talviurheiluun ja palloilulajeihin.

Kertoimet ovat pääsääntöisesti noin 10 % korkeammat kuin kotimaan Veikkauksella. Betsson elää kovassa kilpailussa, jossa huonoilla kertoimilla ja kehnolla kohdevalikoimalle ei yksinkertaisesti pärjää. Lisäksi kaikki uudet pelaajat pääsevät alkuun 100 % talletusbonuksella aina 200€ saakka!