Jääkiekon MM-kisat – vedonlyönti ja kertoimet

Jääkiekon MM-kisat, joka vuosi perinteisesti keväällä pelattavat maailmanmestaruuskisat kiinnostavat vedonlyöjää. Lätkän MM-kisat ovat ainakin eurooppalaisen jääkiekkokauden päättävä tapahtuma, toki NHL jatkaa vielä MM-finaalin jälkeenkin pudotuspelien parissa.

Jääkiekon MM-kisat tarjoavat runsaasti erilaisia vedonlyöntikohteita ja kertoimia ja vedonlyöntisivustot kehittelevät näitä kisoja mainioita rahanarvoisia vedonlyöntikampanjoita ja kilpailuja joihin kannattaa ehdottomasti osallistua.

Jääkiekon MM-kisat 2019

Jääkiekon MM-kisat 2019 järjestetään Slovakiassa 10.-26.5.2019. Kisapaikkoina toimivat Bratislava ja Kosice. Suomi pelaa ottelunsa A-lohkossa ja Suomen lisäksi lohkoon kuuluvat USA, Kanada, Saksa, Slovakia, Tanska, Ranska ja hieman eksoottisempi Iso-Britannia.

B-lohkossa pelaavat Ruotsi, Venäjä, Tsekki, Sveitsi, Norja, Latvia, Itävalta ja Italia. B-lohkon pelipaikkana on Bratislava.

Leijonat Jääkiekon MM-kisat 2019 alkusarja otteluohjelma

Perjantai 10.5. klo 17:15 Suomi – Kanada

Lauantai 11.5. klo 21:15 Slovakia – Suomi

Maanantai 13.5. klo 17:15 USA – Suomi

Torstai 16.5. klo 21:15 Suomi – Tanska

Perjantai 17.5. klo 21:15 Suomi – Iso-Britannia

Sunnuntai 19.5. klo 21:15 Ranska – Suomi

Tiistai 21.5. klo 13:15 Suomi – Saksa

 

MM jääkiekko vedonlyönti

Vedonlyönti on pääpiirteittäin samanlaista jokaisella vetosivustolla, tosin poikkeuksena ovat vedonlyönnin erikoiskohteet jääkiekon MM-kisoihin. MM jääkiekko tarjoaa herkulliset lähtökohdat lyödä vetoa etukäteen kisojen tapahtumista niin pelaajien kuin maajoukkueidenkin osalta. MM jääkiekko vedonlyönti koostuu kolmesta eri osasta, ennen kisoja tapahtuvasta vedonlyönnistä, pre-match otteluvedonlyönnistä ja otteluiden aikana tapahtumasta live-vedonlyönnistä.

Kertoimet näihin kohteisiin löytyy jokaiselta sivustolta, toiset vedonlyöntisivut tarjoavat enemmän ja toiset vähemmän. Pitkävetokertoimet näihin jääkiekon mm-kohteisiin löytyvät jokaiselta vedonlyöntiä tarjoavalta sivustolta ja sen lisäksi otteluista voi usein lyödä kymmenillä ja jopa sadoilla eri vedonlyöntikohteilla. Vedonlyöjän kannalta laaja tarjonta on pelkästään hyvä juttu, kerroinvertailu näiden sivustojen kesken kannattaa aina.

Jääkiekon MM-kisat – vedonlyöntikohteet ja kertoimet

Ennen kisoja, usein jopa puoli vuotta tai jo edellisten MM-kisojen jälkeen vedonlyöntiyhtiöt julkaisevat MM Jääkiekko -kertoimet tuleviin MM-kisoihin. Voit siis lyödä Jääkiekon maailmanmestarista vetoa usein heti MM-kisojen jälkeen. Nämä kertoimet elävät hieman ennen MM-kisoja ja varsinkin joukkueiden kokoonpanojen myötä kertoimet voivat elää hyvinkin paljon.

Esimerkkinä tähän voidaan ottaa vuoden 2018 Jääkiekon MM-kisat, vuoden 2018 puolella Maailmanmestaruuskertoimet olivat kuuden suosikkijoukkueen osalta seuraavat:

Kanada 3.00

Ruotsi 4.00

Venäjä 4.50

Suomi 7.50

Tsekki 10.00

USA 15.00

 

Kun seuraavat Jääkiekon MM-kisat 2019 ovat suhteellisen myöhäiseen ajankohtaan (10.-26.5.2019 Slovakiassa), niin NHL näyttelee kisoissa todennäköisesti isompaa roolia. Mitä se tietää esimerkiksi USA:n kertoimelle tai minkälaisen vahvistusryöpyn vaikkapa Leijonat saa Venäjästä ja Ruotsista puhumattakaan.

 

Lyö vetoa turnausmenestyksestä

 

Ennen turnausta voi lyödä myös vetoa jokaisen joukkueen kisamenestyksestä, sijoituksesta mitaleille tai siitä mihin kohtaan kisoja jokaisen joukkueen taival päättyy. Jotkut vedonlyöntisivut tarjoavat myös kertoimet ns. head-2-head vetoihin, niissä voit lyödä vedon kahden maan välillä. Lyö vaikka vetoa Suomen ja Ruotsin välisestä paremmuudesta vaikka joukkueet eivät kohtaisi kisoissa kertaakaan.

 

Erittäin suosittuja vetokohteita ovat myös pelaajavedot, kuka mahtaa voittaa jääkiekon MM-kisojen maalipörssin, syöttöpörssin tai pistepörssin? Moni sivusto tarjoaa myös hieman harvinaisempia kohteita, tiettyjen pelaajien maalimääriä ja head-2-head vetoja eri pelaajien kesken.

 

Ottelukohtainen vedonlyönti – eniten kohteita

 

Suurin osa MM jääkiekko vedoista pelataan itse otteluista. Jokainen MM-kisojen ottelu on varustettu kymmenillä eri kohteilla ja isoimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat usein parhaat kertoimet useisiin satoihin kohteisiin per ottelu. Luonnollisesti näiden joukosta löytyvät pitkävetokertoimet, tulosveto, eräveto, maalintekijäveto, tasoitusveto ja monta muuta vedonlyöntimuotoa.

 

Mikäli haluat pelata juuri näitä erikoisempia vetoja, katso kertoimet myös niihin. Jännitettävää riittää esimerkiksi pelaajavedossa, tekeekö pelaaja ottelussa yli vai alle 1.5 pistettä. Vaikka ottelu olisi ratkennut aika päivää sitten, voi tämän vedon ratkeaminen venyä pahimmillaan viime hetkille saakka.

 

Live-vedonlyönti – lisää jännitystä MM-lätkään

 

Live-vedonlyönti Jääkiekon MM-kisoista on kasvanut tasaisen reippaasti vuosi vuodelta. Tähän luonnollisesti vaikuttaa myös se, että mobiilivedonlyönti kännykällä tai tablet-laitteella on erittäin suosittua ja joidenkin sivustojen pelaajista jopa yli puolet pelaa vedonlyöntiä nimenomaan omilla mobiililaitteilla. Monen mielestä livevedonlyönti tuo otteluun vielä sen ylimääräisen jännityksen. Maailman nopein joukkueurheilupeli näkyy myös livevedonlyöntikohteiden kertoimissa ja kohteissa – pelaajalta vaaditaan varsin reipasta reagointikykyä, silloin kun on paikka niin pitää laukoa!

 

Kaiken kaikkiaan Jääkiekon MM-kisat tarjoavat vedonlyöjälle ja jääkiekkofanille huiman kattauksen erinomaista pelaamista otteluiden katsomisen lisäksi ja oheen. Tutustu kohdevalikoimaan useammalla sivustolla ja ole valmiina hyödyntämään sivustojen parhaat vedonlyöntitarjoukset ja kertoimet seuraavissa Jääkiekon MM-kisoissa!

 

Vinkit MM jääkiekko vedonlyöntiin

Jääkiekon vedonlyönti netissä on todella helppoa, ihan kuten muukin vedonlyönti. Hyvät kertoimet ovat avainasemassa kun haetaan hyvää vetokohdetta, mutta veikkausvinkki poikineen kannattaa myös lukaista oman mielipiteen oikaisemisessa tai vahvistamisessa. Näitä vedonlyöntivinkkejä jääkiekon MM-kisoihin tarjoaa useampi sivusto, mutta sen lopullisen päätöksen vetokohteesta teet sinä. Eri vedonlyöntikohteiden oikein ennustaminen on mahdotonta, mutta useiden asioiden summan ottaminen huomioon auttaa taatusti päätösten tekemisessä.

Kertoimet kertovat vedonlyöntisivustojen määrittämät todennäköisyydet tapahtumille kertoimien muodossa – tutki ylikertoimia ja lyö vetoa parhailla kertoimilla mielenkiintoisista kohteista. Saat MM-jääkiekkoon vieläkin enemmän jännitettävää.