Jalkapallon EURO 2020 EM-Kisat: vedonlyönti

The European Football Championship next summer will almost certainly break the record in terms of bets. Especially since England is one of the favorites of the Games and the finals will be played at Wembley Arena in London. In addition to this, competitions are being held in 12 different countries, so these will indeed be big football parties across Europe as UEFA has advertised.

There is one more qualifying match for the European Championships in November, but you can already place your own bets on the tournament champion. The reigning World Champion France is betting odds on the betting odds, but is Gaul’s flowers still hungry? The English are on the rise and if they reach at least the semi-finals then the home advantage can take them to victory. Behind these two, Belgium, Spain and Germany are always tough.

However, these races can be the ones where surprises are seen as there are no obvious favorites this year. Everyone seems to have some problem. Therefore, this could now be another Italian year. Italy have won all their matches in the Finnish group so far and young players can lead the Mancini team to the championship. The Netherlands, led by Virgil van Dijk, look at least as hard as Germany so they have a seam of success. The black horse at the Games could definitely be Ukraine. Andrei Shevchenko’s team has made it easy to advance to the group featuring the reigning European champion Portugal and always tough Serbia. Would it be Eastern Europe now?

Since there are many potential winners, it will certainly give you good odds before and during the race. Live betting will probably be the biggest game to play, winner of the match, goalscorer or potential scorer.

Just the same Do you believe in traditional hard countries or potential surprises so in these races you have the opportunity to find value in many matches. It’s a good idea to read the impressions carefully and watch the teams score. Some are good at defending, while others are good at attacking. Level differences may not be large, so you can also make an account with a handicap bet.

Can Finland join the ranks – What are the chances of the Muhammadans?

Finland has never before been as close to a race venue as they are now. Finland have two matches left. First at home against Liechtenstein and then away at Athens against Greece. Finland is second and five points ahead of both Armenia and Bosnia-Herzegovina. Finland needs only two points to secure its place in the European Championship. Many have calculated that Finland is already 98% confident in the Games.

Finland also has the advantage that in order to lose their place in the race, either Armenia or Bosnia-Herzegovina must win both of their remaining matches. Their task is complicated by the fact that they both face another block leading Italy who will not give away points for free.

Kannattaa myös muistaa että Huuhkajilla on takataskussa vielä myös Kansojen liigan lohkovoitosta saatu takaoven portin mahdollisuus. Suomi voitti siis oman C-liigan lohkonsa ja he pelaavat kolmea muuta C-liigan lohkovoittajaa vastaan vielä yhdestä paikasta lopputurnaukseen. Tämä siis vain ja ainoastaan jos Suomi jotenkin vielä onnistuisi menettämään kakkossijansa karsinnoissa.

Suomalaisena jalkapallo fanina usko on kova että Liechtenstein kaatuu Helsingissä seuraavalla kierroksella ja unelma ensimmäisestä suurturnauksesta jossa Suomi on mukana toteutuu. Kahdesti aikaisemmin tämä paikka on ollut lähellä. Vuoden 1998 MM-kisojen karsinnoissa Suomi olisi ottanut lohkon kakkospaikan ja mahdollisen playoff paikan jos he olisivat onnistuneet voittamaan Unkarin kotonaan viimeisessä ottelussa. Suomi johti ottelua Antti Sumialan maalilla aina loppuhetkille asti kunnes epäonni puuttui peliin ja Unkarin vapaapotkun jälkitilanteesta pallo potkittiin omaan pelaajaan ja siitä maaliin.

Roy Hodgson myös melkein vei Suomen kisoihin vuoden 2008 EM-kisojen karsinnoista sillä viimeisestä ottelusta olisi pitänyt voittaa vain Portugali vieraissa. Ottelu päättyi tasapeliin joten paikkaa ei tullut. Näissä karsinnoissa Suomella oli erinomainen mahdollisuus, mutta joukkue pelasi silloin liikaa tasapelejä.

Nyt Huuhkajat voivat varmistaa paikkansa ensimmäistä kertaa voittamalla kotonaan joukkueen joka on historiassaan voittanut vain kaksi karsintaottelua vieraissa. Aivan uskomaton fiilis tällä hetkellä olla Suomen kannattaja.

Jalkapallon EURO2020 EM-Karsintojen vedonlyöntivihjeet

Näitä EM-Karsintoja on jäljellä enää vain kaksi pelikierrosta. Tällä hetkellä varmoja jatkoonmenijöitä ovat Englanti, Ukraina, Puola, Belgia, Venäjä ja Italia. Näiden lisäksi Hollanti, Saksa, Sveitsi, Kroatia, Espanja, Itävalta, Turkki, Ranska ja Suomi ovat myös erittäin lähellä lopputurnauspaikkaa.

A-Lohkon toinen jatkopaikka menee joko Tsekeille tai Kosovolle ja seuraavalla kierroksella käydäänkin ratkaiseva ottelu näiden maiden välillä Prahassa. Tsekit ottivat ison voiton viimeksi kotonaan Englannista ja he ovat nyt pisteen Kosovoa edellä kun molemmilla on kaksi kierrosta pelaamatta. Tämä ottelu on pakkovoitto Kosovolle jonka täytyy päästä Tsekkien ohi ennen viimeistä kierrosta, jossa heitä odottaa Englanti. Jos Kosovo onnistuisi Tsekit voittamaan niin viimeisestä ottelusta riittäisi tasapeli pitämään Tsekit takanaan. Molemmat joukkueet ovat olleet runsasmaalisia näissä karsinnoissa joten tähän otteluun kannattaa katsoa molemmat joukkueet tekevät maalin ja yli 2.5 maalin vetoja.

D-Lohkon kolmantena oleva Sveitsi voitti viime kierroksella Irlannin ja heillä on nyt hyvä mahdollisuus jopa lohkovoittoon. Alppimaan pojat ovat pisteen vielä sekä Irlantia että Tanskaa perässä, mutta heillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin kärjessä olevalla Irlannilla. Sveitsin kaksi viimeistä ottelua ovat kuitenkin helpohkoja kun he kohtaavat Georgian kotona ja Gibraltarin vieraissa joten voitot näistä nostaisi heidät varmasti jatkoon. Lohkon toisesta jatkopaikasta käydään päätöskierroksella kuitenkin iso kamppailu kun Irlanti isännöi Tanskaa Dubliinissa. Tanskalle voi riittää tästä ottelusta tasapeli, jos he voittavat Gibraltarin kotonaan ensin. Tämä asettaa vihreille kaikki paineet ja vedonlyöntimielessä Tanskan tasapeli ei vetoa on hyvä pelikohde.

E-Lohkossa haemme yllätystä ja luotamme Gareth Baleen (jos hän pysyy kunnossa) ja Walesiin. Heillä on vielä hyvä sauma päästä mukaan kisoihin. Wales on neljäntenä tällä hetkellä ja kakkosena olevaa Unkaria 4 pistettä ja kolmantena olevaa Slovakiaa 2 pistettä perässä. Molemmat Wales ja Slovakia pelaavat vielä kaksi ottelua kun taas Unkari enää yhden. Slovakialla on jäljellä paha vierasottelu Kroatiaan, jossa kotijoukkue haluaa varmistaa jatkopaikkansa. Slovakia voi menettää pisteitä siinnä ottelussa. Jos Slovakia ei onnistu Kroatiaa voittamaan niin Walesille riittäisi voitot Azerbaidjanista ja Unkarista varmistamaan lohkon kakkossija ja täten myös lopputurnauspaikka.

EM-Kisa 2020 karsintojen viimeiset pelikierrokset

Karsintojen kaksi viimeistä pelikierrosta pelataan aikavälillä Torstai 14. – Tiistai 19. marraskuuta. Tiistain pelien jälkeen 20/24 lopputurnausjoukkuetta on selvillä.

Suomi isännöi Liechtensteinia Helsingissä perjantaina 15. marraskuuta ja toivotaan että lohkon kakkossija on silloin jo varma ennenkuin he matkaavat viimeiseen otteluunsa Ateenaan maanantaina 18. marraskuuta kohtaamaan Kreikan

Parhaimmat vedonlyöntisivustot EURO 2020 vedoille

Hyviä vedonlyöntisivustoja on useita ja näistä jokainen tulee tarjoamaan tiettyjä erikoistarjouksia EURO 2020 kisoihin. Alla olevaan listaan olemme koonneet listan luotettavista vedonlyöntisivustoista joista löytyvät parhaimmat kertoimet, bonukset sekä muita hyviä tarjouksia.

Huuhkajien avainpelaaja – Teemu Pukki

Suomella on kautta aikain löytynyt runsaasti pelaajia, mutta vain muutama on ollut laadultaan niin hyvä että he pystyvät omilla päätöksillään ja teoillaan ratkaisemaan otteluita lähes yksi. Jari Litmanen oli yksi ja nyt toinen niistä on Teemu Pukki. Älkää käsittäkö väärin sillä en vertaa Pukkia Litmaseen, mutta hänen merkityksensä Suomen A-maajoukkueelle on vähintäänkin yhtä merkittävä.

Jalkapallojoukkueen avaukseen laitetaan 11 pelaajaa ja Suomelta on joka vuosi todella vaikea löytää tarpeeksi laatua täyttääkseen jokaisen noista paikoista. Suomen peli täytyy siis perustua täysin joukkuepeliin ja tehdä tiettyjä asioita paremmin kuin mahdollisesti laadukkaampi vastustaja. Tämä yleensä lähtee puolustuksen kautta ja silloin huippuja vastaan paras mahdollinen tulos on yleensä ollut tasapeli.

Teemu Pukin ansiosta kuitenkin jopa voitot ovat nykyään mahdollisia. Suomi ei pysty luomaan isoja maita vastaan montaa laadukasta maalipaikkaa joten ne paikat jota he pystyvät luomaan täytyy käyttää hyväksi ja viimeistelyssä ja liikkeelle lähdössä Pukki on maailmanluokkaa.  Hänellä on ilmiömäinen kyky löytyy tilaa vastustajien puolustuslinjan välistä ja ajoitaa oman juoksunsa keskikentältä tuleviin juoksupalloihin täydellisesti välttäen paitsiotilanteet.

In addition to these strengths, his physics have evolved in recent years. He is now able to run throughout the match and is much harder to get off the ball. When Pukki is on the field, his opponent’s defense always takes him more closely to special guard, which also creates space for other players in Finland. This gives other players the confidence to believe that any team can crash.

Uudet vedonlyöntibonukset elokuu 2019