Luotettavat vedonlyöntipalvelut 2018

Vedonlyönti keskittyy yhä kasvavassa määrin ulkomaalaisille pelisivustoille. Vahvaa kampanjointia Suomessakin tekevät pohjoismaiset peliyhtiöt ovat kokonaan suomenkielisiä, ja tarjoavat täyden kattauksen kohteita myös suomalaisiin urheilutapahtumiin.

Netissä pelaaminen on pääosin turvallista, kunhan pysyttelee tunnetuilla ja suurilla sivustoilla. Me vertasimme netin luotettavimmat peliyhtiöt, jotka toimivat EU:n peliviranomaisten valvonnan alla. Lue alempaa, miten voit itse tunnistaa luotettavat pelisivustot.

Pelaa turvallisesti pohjoismaisilla peliyhtiöillä

Näin vertasimme – mikä tekee vedonlyöntisivuston luotettavaksi?

1.      Peliyhtiön yleinen luotettavuus ja vakavaraisuus

Monet netin johtavista vedonlyöntitoimistoista ovat olleet toiminnassa jo yli vuosikymmenen. Toimiston ikä ja omistajatiedot ovat hyvä työkalu palvelun luotettavuuden määrittämisessä. Esimerkiksi Betsson ja Unibet ovat molemmat Tukholman pörssiin listattuja peliyhtiöitä, jotka ovat operoineet Euroopan rahapelikentällä jo yli 15 vuoden ajan.

Etenkin suurilla pelikassoilla pelatessa kannattaa pitäytyä turvallisiksi todetuilla pohjoismaisilla pelisivustoilla. Tällä sivulla esitellyt vedonvälittäjät ovat pitkän linjan toimijoita, joiden toiminta on todistetusti reilua ja läpinäkyvää.

1.      Verovapaat kotiutukset

Peliyhtiöt toimivat usein Maltan rahapelikeskittymästä käsin taatakseen kaikkialle Eurooppaan verovapaat voitot. Kun yhtiön pelilisenssi on Euroopan Talousalueella (ETA-alue), kaikki voitot voidaan maksaa pelaajan kotimaasta riippumatta verottomana. Voittoja siis ei tarvitse ilmoittaa verottajalle tulona.

Verollisilla pelipalveluilla pelaamisessa ei välttämättä ole mitään vikaa – verojen ilmoittamisessa vain on turhaa työtä ja vaivaa. ETA-alueelle lisensoidut peliyhtiöt ovat myös EU:n viranomaisten tarkan valvonnan alaisena, mikä edistää entisestään pelaamisen turvallisuutta.

2.      Asiakaspalvelu ja rahansiirrot

Vedonlyönnissä tärkeään rooliin nousevat vedonvälittäjien oheispalvelut. Palveluihin kuuluvat rahansiirtoväylät ja asiakastuki, joka on yleensä täysin suomenkielistä.

Rahansiirroissa parhaimmaksi talletustavaksi suomalaisille on vakiintunut verkkopankkisiirto Trustlyn tai Eutellerin maksupalvelulla. Siirto onnistuu kaikista kotimaisista verkkopankeista, ja on nopeudeltaan ja tietoturvallisuudeltaan ensiluokkaa. Kaikki listatut vedonlyöntitoimistot tarjoavat jommankumman maksuväylän pelaajien käyttöön.

Asiakaspalvelussa eroja peliyhtiöiden välillä on selkeästi enemmän. Suurimmat palvelut tarjoavat 24/7 tukipalvelun, joka toimii päivällä suomeksi ja yöllä englanniksi. Yleensä luotettavilla vedonlyöntipalveluilla käytössä on reaaliaikainen live-chat-asiakaspalvelu.

3.      Rehelliset bonukset ja kierrätysehdot

Netin rahapeliyhtiöiden tarjoamat bonukset ovat yksi pelaamisen kulmakivistä – niin kauan kuin tarjoukset ovat reiluja ja kierrätysehdot läpinäkyviä. Vedonlyöntibonuksiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä vedonlyönnissä taidoilla on suuri merkitys voitokkuuden kannalta.

Aina silloin tällöin esiin nousee palveluita, joiden bonuksien ehdot ovat käytännössä mahdottomia saavuttaa menettämättä kaikkia rahojaan. Toki kaikkiin bonuksiin liittyy luonnollisesti ehdot, mutta tällä sivustolla esiteltyjen palveluiden bonusehdot ovat aina reilun hengen mukaisia.

Lue lisää ensitalletusbonuksista ja niiden ehdoista Kasinotarjoukset.comissa