Luotettavat vedonlyöntipalvelut 2019

Thank you for rating5 | 237 votes


Vedonlyönti netissä on nykyisin todella suosittua. Käsi kädessä vedonlyönnin suosion kasvun kanssa on kasvanut myös vedonlyöntisivustojen määrä. Nykypäivänä tarjolla onkin jopa satoja sivustoja, jotka tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden lyödä vetoa. Sanomattakin on selvää, etteivät kaikki sivustot ole yhtä laadukkaita.

Bethard welcome offer

Parhaat vedonlyöntisivustot

Me olemme listanneet sivuillemme luotettavat vedonlyöntisivustot, jotka ovat läpäisseet äärimmäisen tarkan seulamme. Listalle pääsy edellyttää korkeita kertoimia, hyviä bonuksia, palkintoja aktiivisille pelaajille sekä helppoja ja nopeita rahansiirtoja. Kaiken perustana on tietysti myös sivuston luotettavuus, valitsemalla vedonlyöntisivuston alla olevasta listasta vältät markkinoiden mädät omenat.

Voit lukea lisätietoa jokaisesta sivustosta klikkaamalla yhtiön kohdalta linkkiä arvosteluun. Löydät arvostelusta kaikki yksityiskohtaiset tiedot niin sivuston bonuksista, talletusvaihtoehdoista kuin vaikkapa kohdevalikoimasta.

 

Mikä tekee vedonlyöntisivustosta luotettavan?

1.      Peliyhtiön yleinen luotettavuus ja vakavaraisuus

Monet netin johtavista vedonlyöntitoimistoista ovat olleet toiminnassa jo yli vuosikymmenen. Toimiston ikä ja omistajatiedot ovat hyvä työkalu palvelun luotettavuuden määrittämisessä. Esimerkiksi Betsson ja Unibet ovat molemmat Tukholman pörssiin listattuja peliyhtiöitä, jotka ovat operoineet Euroopan rahapelikentällä jo yli 15 vuoden ajan.

Etenkin suurilla pelikassoilla pelatessa kannattaa pitäytyä turvallisiksi todetuilla pohjoismaisilla pelisivustoilla. Tällä sivulla esitellyt vedonvälittäjät ovat pitkän linjan toimijoita, joiden toiminta on todistetusti reilua ja läpinäkyvää.

2.      Verovapaat kotiutukset

Peliyhtiöt toimivat usein Maltan rahapelikeskittymästä käsin taatakseen kaikkialle Eurooppaan verovapaat voitot. Kun yhtiön pelilisenssi on Euroopan Talousalueella (ETA-alue), kaikki voitot voidaan maksaa pelaajan kotimaasta riippumatta verottomana. Voittoja siis ei tarvitse ilmoittaa verottajalle tulona.

Verollisilla pelipalveluilla pelaamisessa ei välttämättä ole mitään vikaa, jos kertoimet ovat kohdallaan. Kannattaa kuitenkin aina huomioida myös verojen vaikutus lopulliseen tulokseen. Kertoimen pitää pääsääntöisesti olla todella selvästi korkeampi, että ”verollisia” kertoimia kannattaisi pelata. Verojen ilmoittamisessa myös on melkoisesti työtä ja vaivaa. ETA-alueelle lisensoidut peliyhtiöt ovat myös EU:n viranomaisten tarkan valvonnan alaisena, mikä edistää entisestään pelaamisen turvallisuutta.

3.      Asiakaspalvelu ja rahansiirrot

Vedonlyönnissä tärkeään rooliin nousevat vedonvälittäjien oheispalvelut. Palveluihin kuuluvat rahansiirtoväylät ja asiakastuki, joka on yleensä täysin suomenkielistä.

Rahansiirroissa parhaimmaksi talletustavaksi suomalaisille on vakiintunut verkkopankkisiirto Trustlyn tai Eutellerin maksupalvelulla. Siirto onnistuu kaikista kotimaisista verkkopankeista, ja on nopeudeltaan ja tietoturvallisuudeltaan ensiluokkaa. Kaikki listatut vedonlyöntitoimistot tarjoavat jommankumman maksuväylän pelaajien käyttöön.

Asiakaspalvelussa eroja peliyhtiöiden välillä on selkeästi enemmän. Suurimmat palvelut tarjoavat 24/7 tukipalvelun, joka toimii päivällä suomeksi ja yöllä englanniksi. Yleensä luotettavilla vedonlyöntipalveluilla käytössä on reaaliaikainen live-chat-asiakaspalvelu.

4.      Rehelliset bonukset ja kierrätysehdot

Netin rahapeliyhtiöiden tarjoamat bonukset ovat yksi pelaamisen kulmakivistä – niin kauan kuin tarjoukset ovat reiluja ja kierrätysehdot läpinäkyviä. Vedonlyöntibonuksiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä vedonlyönnissä taidoilla on suuri merkitys voitokkuuden kannalta.

Aina silloin tällöin esiin nousee palveluita, joiden bonuksien ehdot ovat käytännössä mahdottomia saavuttaa menettämättä kaikkia rahojaan. Toki kaikkiin bonuksiin liittyy luonnollisesti ehdot, mutta tällä sivustolla esiteltyjen palveluiden bonusehdot ovat aina reilun hengen mukaisia.

Mikä on paras vedonlyöntisivusto?

Pelaajien keskuudessa kuulee jatkuvasti keskusteltavan varsin painavin äänenpainoin siitä, mikä on paras vedonlyöntisivusto netissä. Kysymykseen on kuitenkin mahdotonta antaa yksiselitteistä vastausta.

Eri sivustoilla on erilaisia vahvuuksia. Jotkut tarjoavat uusille asiakkaille isoja tervetulobonuksia, toiset sivustot panostavat jo olemassa olevien pelaajien viihtyvyyteen erilaisten kampanjoiden kautta.

Vedonlyöntiin tosissaan suhtautuville myös kertoimet ovat tottakai isossa roolissa sivustoja vertailtaessa. Vaikka pääosin lähes kaikki sivustot tarjoavat nykyisin kilpailukykyisiä kertoimia, lajien välillä voi olla isojakin eroja. Jos etsii vedonlyöntisivustoa vaikkapa NHL-vedonlyöntiin, valinta voi olla aivan eri kuin esimerkiksi innokkaalla Valioliiga-betsarilla.

Myös käyttöliittymä vaikuttaa vedonlyöntisivuston soveltuvuuteen. Tässäkin asiassa mielipiteitä on kuitenkin lähes niin monia kuin on vedonlyöjiäkin. Jotkut arvostavat yksinkertaista ja helppoa käytettävyyttä, toisille tekniset hienoudet ovat tärkeitä. Ainoa keino varmistaa ulkoasun miellyttävyys onkin kokeilla ensin itse.

Yhteenvetona voisi todeta, että on täysin mahdotonta valita luotettavista vedonlyöntisivuista yhtä ja ainoaa parasta vaihtoehtoa. Kokeilemalla jokainen löytää varmasti itselle sopivan sivuston. Lisäksi kannattaa huomata, että tässäkin asiassa kannattaa pelata varman päälle ja avata tili vähintään parille kolmelle sivustolle. Näin varmistaa myös aina ainakin lähes parhaat kertoimet sekä useamman rahanarvoisen bonuksen.

Hyvän vedonlyöntisivuston ominaisuudet

 • Korkeat kertoimet
 • Laaja valikoima pelikohteita
 • Helppo käytettävyys, myös mobiilissa
 • Nopeat ja turvalliset rahansiirrot
 • Bonukset ja kampanjat
 • Live streamit
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu

Korkeat kertoimet

Vedonlyönnin yksi peruspilareita on pelikohteelle saatava kerroin. Mitä korkeamman kertoimen vedollesi saat, sitä paremmaksi pitkässä juoksussa palautusprosenttisi nousee. Yksittäisen vedon osalta tuntuu melko yhdentekevältä onko kohteen kerroin vaikkapa 2.20 vai 2.25. Pitkässä juoksussa ja satojen tai jopa tuhansien vetojen aikana ero on kuitenkin valtava.

Helpoimmin parhaat kertoimet varmistaa avaamalla tilin muutamalle luotettavalle vedonlyöntisivustolle. Tällöin on aina mahdollista ”shoppailla” paras tarjous sivustojen tarjonnasta. Muutenkin kannattaa vertailla eri vedonlyöntisivustojen tarjouksia. Jos jollain sivulla kerroin poikkeaa valtavirrasta kyseessä voi olla poikkeuksellisen hyvä, tai huono, pelikohde.

Laaja kohdevalikoima

Käsi kädessä kertoimien kanssa menee laaja valikoima pelikohteita. Vaikka saisit vedonlyöntisivustolta hyviä kertoimia, niille on kovin vähän käyttöä jos et löydä sivustolta haluamiasi pelikohteita. Nykypäivän vedonlyöntisivustojen kohdevalikoima on pääosin erittäin laaja. Kaikki meidän listaamamme luotettavat vedonlyöntisivustot tarjoavat suomalaisten suosikkikohteita laidasta laitaan. Onkin hyvin epätodennäköistä, ettet löytäisi haluamaasi pelikohdetta sivustoiltamme.

Sivustoissa on kuitenkin edelleen eroja ainakin hieman vähemmän tunnettujen lajien ja tapahtumien osalta. Esimerkiksi e-urheilun suosion räjähdysmäinen kasvu on jäänyt monilta perinteisemmiltä sivustoilta hieman huomiotta. Jos e-urheilu on ykköslajisi, kannattaa ehdottomasti ottaa valikoimiin ainakin tilit Betwaylta sekä Rizkiltä.

Käytettävyys

Helppo ja nopea käyttöliittymä on erittäin kätevä ominaisuus erityisesti mobiililaitteilla. Kaikki listaamamme sivustot ovat optimoituja mobiililaitteille ja toimivat vaivattomasti myös pienemmillä ruuduilla vaikkapa tien päällä. Silti myös käytettävyydessä on eroja sivustojen välillä.

Jos pelaat pääosin pöytäkoneen tai kannettavan kautta, ei ole juuri väliä minkä vedonlyöntisivustoista listastamme valitset. Kaikki sivustot toimivat nopeasti ja täsmällisesti sekä ovat erittäin selkeitä. Jos puolestaan kännykkäpelaaminen on isossa roolissa, on mahdoton ohittaa ”mobiilipelaamisen kuningasta” LeoVegasia. Leo on vuosikausia kahminut palkintoja parhaasta mobiilikäytettävyydestä ja aivan aiheesta.

Nopeat ja helpot talletukset sekä kotiutukset

Luotettavan ja laadukkaan vedonlyöntisivuston yksi kriittisimpiä ominaisuuksia on helppo ja turvallinen tallettaminen sekä kotiuttaminen. Onneksi tälläkin alueella sivustot ovat kehittyneet viime vuosina valtavasti. Nykyisin kaikki sivustot tarjoavat välittömiä talletuksia ainakin perusmaksutavoilla, kuten luottokortilla, verkkopankeilla ja e-lompakoilla.

Kaikki meidän listaamamme pelisivustot tarjoavat välittömät talletukset sekä nopeat kotiutukset. Rahansiirrot tapahtuvat viimeisintä teknologiaa hyödyntäen, joten niin rahat kuin henkilökohtaiset tiedotkin ovat kaiken aikaa täysin suojassa.

Bonukset

Vedonlyöntibonukset ovat varsinkin aktiiviselle vedonlyöjälle mukavia lisäporkkanoita sivustoa valitessa. Ilmaista rahaa on harvoin tarjolla, mutta erityisesti ensitalletusbonukset ovat hyvin lähellä sitä. Bonuksien avulla voit napata satoja, tai jopa tuhansia, euroja ekstraa. Bonuksiin liittyy lähes poikkeuksetta erilaisia kierrätysvaatimuksia, mutta aktiiviselle betsarille tämä ei ole mikään ongelma.

Me suosimme listauksessamme sellaisia vedonlyöntisivustoja, jotka muistavat ensitalletusbonuksen lisäksi myös jo olemassa olevia pelaajia. Sivustoilla kuten NordicBet tai Mobilebet tarjoukset eivät todellakaan pääty siihen, kun tervetuliaisbonus on kierrätetty.

Ja valmiiksi tilin omaaville asiakkaille vedonlyöntisivustoilla on usein tarjolla hieman erilaisia bonuksia. Ilmaisvedot ovat arkipäivää useimmilla luotettavilla vedonvälittäjällä. Viime aikoina ovat yleistyneet myös erilaiset korotetut kertoimet, joita kannattaa pääosin käyttää hyväkseen lähes aina. Jos pelitilisi saldo laskee lähelle nollaa, saatat hyvinkin saada myös talletustarjouksen vaikkapa sähköpostiisi. Hieman ehdoista riippuen nämäkin tarjoukset kannattaa pääsääntöisesti hyödyntää täysimääräisesti.

Live Stream

Erilaiset suorat urheilulähetykset, eli live streamit, ovat viime vuosina yleistyneet valtavasti vedonlyöntisivustoilla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että saat ilmaiseksi katsottavaksesi huippu-urheilua. Tarjonta keskittyy usein suuriin ja tunnettuihin lajeihin kuten jalkapalloon, tennikseen tai jääkiekkoon. Esimerkiksi NordicBet on näyttänyt kahtena vuotena peräkkäin kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut sivustollaan suorana ja ilmaiseksi.

Live streamien katsominen vaatii yleensä pientä positiivista saldoa pelitilillä. Varsinaista rahapelaamista streamien katsominen sen sijaan ei yleensä vaadi, eli pienellä talletuksella saat käyttöösi laajan kattauksen maailman huippu-urheilua. Lähetykset toimivat mainiosti myös vaikkapa kännykän kautta ruuhkabussissa.

Asiakaspalvelu

Viimeinen vaatimus laadukkaalle vedonlyöntisivustolle on toimiva suomenkielinen asiakaspalvelu. Tässäkin suhteessa tilanne on mennyt viime vuosina valtavasti eteenpäin. Löydät jokaiselta listaamaltamme sivustolta suomeksi toimivan asiakaspalvelijan ainakin lähes kellon ympäri.

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse, sivustolta löytyvällä live chat -ominaisuudella (suosituksemme tälle vaihtoehdolle!) tai vaikkapa ihan perinteisesti puhelimen välityksellä. Jokaisella tavalla saat nopeasti ja helposti vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, selkeällä suomen kielellä.

 

Kuinka avata tili vedonlyöntisivustolle?

 1. Klikkaa haluamasi yhtiön kohdalta yllä olevasta listasta
 2. Täytä tietosi rekisteröintilomakkeelle
 3. Valitse haluamasi talletustapa ja mahdollisesti bonus
 4. Lyö vetoa!

Tilin avaaminen on tehty uusille asiakkaille erittäin helpoksi. Kun olet löytänyt listastamme itsellesi sopivan vedonlyöntisivuston, olet noin viiden minuutin päässä pelaamisen aloittamisesta.

Rekisteröintivaiheessa sinun tarvitsee täyttää henkilökohtaiset perustiedot kuten nimi, osoite, kansalaisuus, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä ikä. Huomaa, että avataksesi tilin sinun tulee aina olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen.

Kun olet suorittanut rekisteröinnin menestyksekkäästi, on aika siirtyä rahansiirtoon. Käytössäsi ovat kaikki tunnetut ja luotettavat rahansiirtomenetelmät, joilla teet talletukset reaaliajassa ja kotiutukset nopeasti.

Tämän jälkeen on aika siirtyä lyömään vetoa! Kaikki listaamamme luotettavat vedonlyöntisivustot tarjoavat valtavan määrän pelikohteita hyvillä kertoimilla. Valinnanvaraa siis riittää.

Rahansiirtomenetelmät vedonlyöntisivustoille

 • Visa & Mastercard
 • Verkkopankkisiirrot
 • Neteller & Skrill
 • Paysafecard

Yksi luotettavan ja turvallisen vedonlyöntisivuston peruskiviä on toimiva rahansiirto niin sisään kuin ulos sivustolta. Kaikille listaamillemme sivustoille voit tallettaa nopeasti ja turvallisesti rahaa tutuilla menetelmillä.

Luottokortit, verkkopankki sekä e-lompakot kuten Neteller ja Skrill ovat käytössäsi. Talletukset näkyvät pelitilillä välittömästi. Kotiutukset tulee pääosin tehdä samaa menetelmää käyttäen kuin alkuperäinen talletuskin on tehty.

Ennen ensimmäistä kotiutusta sivusto saattaa pyytää varmentamaan pelitilin. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi ajokortin tai muun henkilödokumentin toimittamista sekä vaikkapa kopiota viimeisestä puhelinlaskusta. Tällä tavoin sivusto varmentaa, että olet juuri se kuka olet ilmoittanutkin olevasi. Kaikki tämä on osa luotettavan vedonlyöntisivuston toimintaa.

Vedonlyöntisivustot mobiilissa

Yhä enemmän vetoja lyödään tänä päivänä erilaisten mobiililaitteiden kautta. Myös vedonlyöntisivustot ovat sopeuttaneet toimintaansa tähän, nykyisin kaikki samat palvelut sekä pelikohteet ovat tarjolla myös sivustojen mobiiliversioissa.

Olet sitten liikkeellä kännykällä, tabletilla tai millä tahansa muulla mobiililaitteella, käytössä on sama luotettava ja turvallinen pelisivusto. Tarjolla on myös kaikki samat talletusvaihtoehdot sekä bonukset, joten voit hoitaa vaikka kaiken asioimisen pelkästään mobiilissa.

Viimeisimmat tekniset sovellukset takaavat myös sen, että pelaaminen on kannettavilla päätelaitteilla aivan yhtä helppoa, turvallista ja selkeää kuin muutenkin.

 

 

Vedonlyönti ja verotus

Kuten jo alussa mainittiin, ETA-alueen vedonlyöntisivustolle pelatessa voitot ovat täysin verovapaita. Jos taas sivusto on rekisteröity johonkin muualle, kuten vaikkapa Curacaolle tai Brittiläisille Neitsytsaarille, voitoista tulee lähtökohtaisesti maksaa veroa. Asia voi tuntua mitättömältä varsinkin vedonlyöntiharrastusta aloittaessa, mutta pitkässä juoksussa merkitys on iso.

Miksi pelata ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla?

Yksi suomalaisen vedonlyönnin ikuisuuskysymyksistä liittyy Veikkaukseen vs. muut markkinoilla tarjolla olevat vedonlyöntisivustot. Veikkauksen monopoli tekee siitä ainoan puhtaasti kotimaisen toimijan markkinoilla. Kilpailun puuttumisesta on kuitenkin pelaajalle myös haittaa, varsinkin jos tapana on pelata juuri Veikkaukselle.

Ainakin seuraavat asiat syövät vedonlyöjän tulosta sekä mahdollisuuksia pitemmän päälle rotan lailla:

 • Palautusprosentti
 • Bonukset
 • Talletusvaihtoehdot

Paremmat kertoimet ulkomaisilta sivustoilta

Tärkein tekijä pelisivuston valinnassa on ammattimaisten vedonlyöjien kohdalla sivuston pelikohteiden palautusprosentti. Suomeksi sanottuna korkeampi palautusprosentti tarkoittaa korkeampia kertoimia. Korkeammat kertoimet taas tarkoittavat enemmän rahaa pelaajan taskuun pitkässä juoksussa.

Veikkaus pystyy monopolinsa ansiosta hinnoittelemaan pelikohteensa juuri kuten se haluaa. Tämä tietää selvästi matalampia kertoimia ja siten huonompaa palautusprosenttia. Vaikka asia ei tuntuisi merkitykselliseltä, juuri se määrittää vedonlyöjän menestyksen pitkässä juoksussa.

Jokaisen edes hieman vakavammin vedonlyöntiin suhtautuvan kannattaakin ”kilpailuttaa” vedonlyöntisivustonsa. Se on helppo ja ilmainen tapa parantaa tulosta selvästi.

Bonuksia kylkeen lukuisilla talletustavoilla

Kuten aiemmin mainitsimme, ulkomaisilta sivustoilta saa talletuksensa kylkeen lähes poikkeuksetta myös bonuksia. Veikkauksella tällaisista lisäeduista voi vain haaveilla. Bonuksilla voi olla erittäin suuri merkitys erityisesti aloittelevien pelaajien kohdalla.

Veikkaus myös hyväksyy hyvin rajoitetun määrän eri talletustapoja. Jos käytät vaikkapa e-lompakoita kuten Neteller tai Skrill, valinta on helppo. Veikkaus ei nimittäin näitä maksutapoja tue.

Yhteenveto

Onko Veikkaus sitten kaikessa huonompi kuin listaamamme luotettavat ulkomaiset vedonlyöntisivustot? Vastaus on yksinkertainen: ei ole. Veikkaukselle kannattaa edelleen pelata erilaisia kombinaatiopelejä kuten Vakio tai Moniveto.

Sen sijaan perintäistä ”pitkävetoa” kannattaa lähes aina pelata mielummin ulkomaisille sivustoille. Kertoimet ovat parempia ja päälle voit hyödyntää vieläpä sivustojen erilaisia lisäetuja. Tämä parantaa tulostasi vedonlyönnissä huomattavasti.