MLB 2019 tarjoaa vedonlyöjille loistavia vetokohteita.

MLB, eli Major League Baeball, on baseballin todellinen suurliiga. USA:ssa MLB loppuottelusarjaa kutsutaan World Series -nimellä, ja toki sen voittaja on maailman paras baseball-joukkue.

MLB – kausi 2019

MLB: Major League Baseball on ollut yllätyksellinen jälleen kaudella 2019. Jokunen suosikki on pitänyt asemansa, mutta useampi kauden alla mestaruustaistoon rankattu joukkue on jäämässä pudotuspelin ulkopuolelle.

New York Yankees oli kauden alla vetomarkkinoiden ykkössuosikki mestariksi, esimerkiksi Unibetilla Yankees oli vetolistan ykkönen kertoimella 7.00. Heinäkuun alkupuolella näyttää siltä, että Yankees on menossa pudotuspeleihin. Se johtaa American Leaguen Itälohkoa voittosuhteella 57-31. Kakkosena on Tampa Bay Rays 52 voitolla. Yankees on Houstonin kanssa koko Itälohkon kärjessä.

Houston Astroskin oli kauden alla rankattu vetomarkkinoilla korkealle. Sen mestaruuskerroin oli Unibetilla 7.50. Heinäkuun alussa Houstonin etumatka American Leaguen länsilohkon kakkoseen Oakland Athleticisiin on jo seitsemän voittoa.

Viime kauden mestari Boston Red Sox oli Unibetilla kauden alla samalla mestaruuskertoimella. Red Sox on romahtanut, varsinkin sen alkukausi oli surkea. Todennäköisimmin Boston jää pudotuspelien ulkopuolelle. Se on nyt AL:n Itälohkossa vasta kolmantena, ja eroa Yankeesiin on jo kahdeksan voittoa.

Cleveland Indians oli myös korkealla vetofirmojen MLB -listoilla ennen avausottelua. Sekin jää tätä menoa kokonaan ulos play offseista. Cleveland on AL:n Central -lohkossa kakkosena kuusi voittoa Minnesota Twinsiä perässä.

National Leaguen ykkönen kauden alla oli Los Angeles Dodgers, ja joukkue on pitänyt asemansa. Dodgers on koko MLB:n ykkönen 60 voitolla. Dodgers ei ole voittanut MLB:n mestaruutta, eli World Series -ottelusarjaa sitten syksyn 1988. Joko nyt olisi Los Angelesin joukkueen vuoro?

Kauden yllättäjät heinäkuun alussa ovat Atlanta Braves sekä Minnesota Twins. Kumpainenkin johtaa lohkoaan, ja on tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa. Kauden alla Bravesin mestaruudesta sai MLB vedonlyönnin listoilla noin 15.00 kertoimia. Minnesotan betsaaminen olisi kauden alla ollut vielä fiksumpaa. Maaliskuun lopulla Minnesotan mestaruudesta olisi saanut jopa 46.00 -tason kertoimia.

MLB – huimat 168 runkosarjaottelua

MLB on valtaisa ammattilaissarja. Joukkueita jo peräti 30, ja niistä kaikki ovat USA:n suurkaupungeista yhtä lukuunottamatta. Toronto Blue Jays edustaa koko Kanadaa aivan valtioiden rajan tuntumassa.

MLB:ssä joukkueet pelaavat huiman määrän otteluita. Rukosarjassa pelejä on peräti 162, ja silloin tällöin joukkueet pelaavat kaksi ottelua päivässä. Tämä on betsareille oleellinen tieto. Yksikää joukkue ei voi olla huippuiskussa joka ottelussa. Taitava vedonlyöjä löytää ne pelit, joissa suosikki on heikoilla.

Pudotuspelit ovat sitten lyhyet. Loppuottelua kutsutaan periamerikkalaiseen tapaan nimellä World Series, eli Maailman Ottelusarja.

MLB:n play offsit alkavat kerrasta poikki villi kortti -otteluilla sekä AL:n että NL:n puolella. Seuraavaksi pelataan divisioonan pudotuspelit, jotka menevät kolmesta voitosta poikki. AL:n ja NL:n mestaruus sekä World Series -sarjat menevät poikki viidestä voitosta.

Aseta vetosi näillä vedonlyöntisivuilla

  • Vedonlyöntisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Bonus

Dodgers, Yankees ja Astros ykkössuosikit All Star -tauolla

Heinäkuun alun All Star -tauon aikana Los Angeles Dodgers on sarjataulukossa, vetomarkkinoilla ja asiantuntijarankkauksissa ykkönen.

Dodgers 4.00 – Unibet

Dodgersin joukkueesta Max Muncy on noussut tärkeäksi pelaajaksi. Hänet valittiin vielä hyvän kauden jälkeen tähdistö-otteluun vaihtomieheksi ja mukaan Home Run -kisaan. Muncy on monipuolinen pelaaja, hän on aloittanut otteluita jokaisella pesällä.

New York Yankees 4.50 – Unibet

Yankees on tiukasti mukana mestaruustaistossa, joukkue on rankkauksissa American Leaguen ykkönen. Yankeesin aloittava pitcher Domingo German tuli takaisin peleihin sairastuvalta, ja hän oli heti hyvä paikallisvastus Metsiä vastaan. Germanin mukaan tulo helpottaa Yankeesin rotaatiota, mutta asiantuntijat ovat sitä mieltä, että rikas ja kuuluisa joukkue hankkii vielä siirtomarkkinoilta lisäapuja pitcher -osastolle. Yankeesin aloittavat pitcherit ovat tilastoissa vasta American Leaguen kuutosia annetuissa juoksuissa.

Houston Astros 5.00 – Unibet

Houston Astros on kova kirittäjä Yankeesille MLB American Leaguen puolella. Astrosilla on ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa, pitchereitä on joutunut sairastuvalle. Joukkueen kahden ässä Gerrit Colen ja Justin Verlanderin pelikunto on heitellyt, kun Cole oli heikko, niin Verlander oli hyvä. Ja sitten osat vaihtuivat. Houston on todella kova, jos sairastupa tyhjenee, ja vielä Cole ja Verlander saa huippukunnon päälle samaan aikaan.

Yllättäjät Atlanta Braves ja Minnesota Twins ovat vetomarkkinoilla seuraavat kärkikolmikon jälkeen.

Atlanta Braves ja Minnesota Twins 10.00 – Unibet

Minnesota on MLB -asiantuntijoiden mukaan hivenen Atlantaa parempi juuri nyt. Minnesotan ase on sen sisäpeli, ja tähän vielä päälle voi nostaa mainiosti pelanneen pitcherin Jose Berriosin. 25-vuotiaan Berriosin tilastolukemat ovat huimasti viime kautta paremmat.

Atlanta Bravesin joukkueen onnistujista voi nostaa esille Freddie Freemanin. Hän on tällä kaudella jo paukutellut 23 home runia ja 68 lyötyö juoksua. Freemanin home run -ennätys on kaudela 2016, jolloin hän pamautti pallon stadionilta 34 kertaa. Tämän Freeman rikkoo tällä kaudella helposti.

Jos loppukaudelle pitäisi löytää kovan loppukirin ottava joukkue, joka nousee vielä pudotuspeleihin ja mestariksi asti, niin sellainen voisi olla vaikka Washington Nationals. Nats on nyt National Leaguen Itälohkon kakkosena seitsemän voittoa Atlantaa perässä. Braves on pelannut taitojensa ylärajoilla, ja saattaa aivan hyvin sukeltaa loppukauden aikana. Tämä antaisi Washingtonille mahdollisuudet nousta play offseihin. Joukkueen kerroin Unibetilla on 29.00, ja se tuntuu hyvältä yllättäjä vedolta kauden puolivälissä.

Washington National 29.00 – Unibet

Nationals lopetti pelit hienosti ennen All Star -taukoa. Se otti kymmenen komeaa voittoa – ja vain kaksi tappiota – liigan hieman heikommista joukkueista Miamista, Detroitista ja Kansas Citystä. Edellä mainituilla on heikonlainen sisäpeli, mutta silti Washington oli ottelusarjoissa mainio. Se piti joukkueet kahdeksan kertaa 12 ottelusta korkeintaan kahdessa juoksussa. Max Scherzer erityisesti on päässyt hyvään kuntoon, hän on ollut voittava pitcher seitsemässä ottelussa peräkkäin.

Uudet vedonlyöntibonukset heinäkuu 2019