NordicBet - Pohjoismainen vedonlyönnin pioneeri

Hot

NordicBet tunnetaan pohjoismaisen vedonlyönnin edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. Jo yli 10 vuotta Suomessa toiminut NordicBet tarjoaa täyden kattauksen vedonlyöntiä, nettipokeria sekä casinopelejä monen suuren pelivalmistajan valikoimista.

Suomalaisessa vedonlyöntipiirissä NordicBet on noussut suosioon poikkeuksellisen hyvällä tarjonnalla suomalaisia kohteita. Etenkin ravien ja kotimaisen jalkapallon saralla NordicBet tarjoaa laajemmin kohteita kuin mikään muu ulkomainen peliyhtiö.

NordicBet Arvio
Tervetulobonus 85%
Mobiili 85%
Maksutavat 95%
Käyttökokemus 90%
Asiakaspalvelu 100%
Overall
90%

Kohteet ja kertoimet

NordicBetin kohdevalikoima kattaa käytännössä kaiken, mistä voi lyödä vetoa. Parhaiten kohteita ja sivuvetoja löytyy Euroopan suuriin jalkapallosarjoihin sekä jääkiekon pääsarjoihin Liigasta NHL:ään ja Allsvenskaniin. Kaiken kaikkiaan valikoima osuu hyvin suomalaiseen makuun – talviurheluun, kotimaisiin marginaalilajeihin ja moottoriurheiluun kohdevalikoima on kiistatta yksi netin kovimpia.

NordicBet aina kohdentanut vetopalvelunsa pääasiassa Pohjoismaihin, joten suomalaiset vedonlyöjät ovat aina asiakkaiden eturintamassa. Tämän huomaa esimerkiksi kotimaisen jalkapallon kohdevalikoimasta, sillä kertoimia on tarjolla Veikkausliigaan, Ykköseen, Kakkoseen ja jopa Kolmoseen. Myös lätkässä vetoja voidaan asettaa aina paikallisiin Suomi-sarja-matseihin saakka!

Muita suomalaisittain mielenkiintoisia kohteita ovat ehdottomasti ravit, moottoriurheilu, pesäpallo ja salibandy. Kaikkiin näihin lajeihin NordicBet tarjoaa sekä kohteet, että helppokäyttöisen tilastopalvelun vetokohteiden valintaa helpottamaan.

Suurena peliyhtiönä NordicBet kykenee tarjoamaan myös paljon live-kohteita. Sivustolla on jatkuvasti käynnissä kohteita jalkapalloon, tennikseen ja jääkiekkoon, joista osaan on saatavilla myös live-kuvaa striimin kautta. Ylävalikosta löytyvällä live-kalenterilla voit katsoa seuraavien päivien aikataulut tuleville livekohteille.

Uusien pelaajien tervetuliaisbonus

NordicBet on aina tarjonnut asiakkailleen reiluja ja kilpailukykyisiä bonuksia. Tälläkin hetkellä uudet palaajat saavat ensitalletusbonusten yhteydessä jopa 170 euron edestä bonuksia. NordicBet jakaa bonuksensa kolmessa osassa eli kolmeen ensimmäiseen talletukseesi on mahdollista saada bonus. Bonukset jakautuvat seuraavasti:

Ensimmäinen talletus = 100% bonus 100€ saakka
Toinen talletus = 50% bonus 50€ saakka
Kolmas talletus = Talleta vähintään 10€, niin saat 20€ ilmaisvedon mobiiliin

Yhä useammat pelaajat suosivat mobiilivedonlyöntiä, joten kolmas talletusbonus tulee varmasti tarpeen usealle pelaajalle. NordicBet tarjoaa pelaajilleen sovellukset Androidille sekä iOS:lle. Sovellukset pystyt lataamaan Google Play -kaupasta Android -puhelimille ja App Storesta taas Applen puhelimille.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

NordicBet on jo pitkään toiminut kokonaan suomenkielellä, ja lokalisoinut asikaspalvelunsa ja rahansiirtoväylänsä erikseen suomalaisia varten. NordicBetia pidetäänkin yhtenä aloittelijaystävällisimmistä rahapelisivustoista, jonne kuka tahansa suomalainen veikkausharrastaja voi siirtyä pelaamaan osaamatta sanaakaan englantia.

Suomenkielisen asiakaspalvelun tavoittaa arkisin 9 – 01 ja viikonloppuisin 12 – 01 puhelimitse, live-chatilla tai sähköpostilla. Yhtiö tarjoaa myös eglanninkielistä asiakastukea, joka on auki edellä mainituilla yhteydenottotavoilla 24/7.

Rahan tallettamisessa ja voittojen nostossa on helpointa käyttää verkkopankkia. Nykyisillä maksuväylillä talletukset onnistuvat viiveettömästi omasta kotipankista ainoastaan verkkopankkitunnuksia käyttäen. Vaihtoehtoisesti siirroissa voi käyttää myös luottokortteja, nettilompakoita ja erinäisiä muita sähköisen maksamisen palveluita.

Kotiutukset maksetaan myös suoraan suomalaiselle pankkitilille. Koska NordicBet operoi Maltalle rekisteröidyllä pelilisenssillä, kaikki voitot ovat automaattisesti verovapaita!

Nordicbet lyhyesti – Kenelle suosittelemme?

NordicBet on kiistatta yksi tämän hetken johtavista vedonvälittäjistä Betssonin ja Unibetin rinnalla. Valtava kohdevalikoima on suunniteltu pohjoismaiseen makuun, joten mukana on runsaasti suomalaisille tärkeitä lajeja salibandysta jalkapalloon ja raviurheilusta formuloihin.

Samalla NordicBet on äärimmäisen aloittalijaystävällinen valinta pelaajille, jotka haluavat aloittaa pelaamisen ulkomaisilla pelisivustoilla. Sivusto on kokonaan suomenkielinen, rahansiirrot onistuvat verkkopankilla, ja asiakaspalvelua saa suomeksi aamusta iltaan.