Parhaat vedonlyöntisivustot 2018

Vedonlyönti suuntautuu nykyään yhä enemmän Suomen ulkopuolisille veikkauspalveluille. Loistavan lokalisaation vuoksi ulkomaiset peliyhtiöt kykenevät tarjoamaan täyden palvelun suomalaisille, unohtamatta lyömätöntä kohdevalikoimaa markkinoiden parhailla kertoimilla.

Olemme laatineet listaan parhaat vedonlyöntisivustot, jotka erottuvat korkealuokkaisella palvelullaan vedonlyöntitoimistojen kansainvälisestä kilpailusta. Kaikki ovat verovapaita ja Suomeen kohdennettuja.

Parhaat vedonlyöntipalvelut 2018 järjestyksessä:

Kriteerit parhaiden sivustojen valintaan

Esittelemämme sivustot on luonnollisesti vertailtu keskenään useilla eri kriteereillä. Yritimme tehdä mahdollisimman aloittelijaystävällisen ja puolueettoman vertailun, jossa otettaan huomioon seuraavat kriteerit.

Hyvät kertoimet

Kertoimet eivät ole mitään taikuutta, vaan matemaattisesti laskettuja todennäköisyyksiä. Kun kohteen kaikki kertoimet lasketaan yhteen, saadaan niistä selville vedonlyöntipalvelun oma kateprosentti. Kuten arvata saattaa, Veikkauksen kertoimissa katetta on enemmän kuin vapailla markkinoilla kilpailevilla ulkomaisilla peliyhtiöillä.

Kertoimet vaikuttavat suoraan pelaamisen voitokkuuteen. Vaikka jonkin kohteen tulos olisi etukäteen ilmiselvä, ei sitä kannata pelata liian huonolla kertoimella. Taas päinvastoin – jos jollekin kohteelle annetaan ylisuurikerroin, se saattaa olla pelaamisen arvoinen vaikka voitto näyttäisikin epävarmalta.

Kohdevalikoima (myös livekohteet)

Kohteet ovat ehdottomasti tärkein kriteeri parhaiden vedonlyöntisivustojen valinnassa. Jos kohdevalikoima ei ole kunnossa, kannattaa mieluummin sijoittaa rahansa muualle.

Tosin tähänkään ei ole yhtä ja oikeaa vaihtoehtoa – kohdevalikoimat ja painotukset eri lajeihin vaihtelevat suuresti. Esimerkiksi brittiläinen Bet365 on yksi johtavia jalkapallokohteiden tarjoajia, kun taas suomalaisille tärkeät moottoriurheilu ja jääkiekko ovat jääneet huomattavasti vähemmälle.

Tässä vertailussa kärkipaikan veivät odotetusti suuret pelijätit Unibet, Nordicbet ja Betsson. Parhaiten kohdevalikoiman oikean laajuuden huomaa jääkiekossa ja sen alasarjoissa.

Pelisivuston käytettävyys

Pelisivuston käytettävyys merkitsee pitkässä juoksussa paljon. Jos vetojen selaaminen ja lyöminen on tuskallisen hidasta ja kömpelöä, käyttömukavuudesta merkkasimme suuren miinuksen vertailuumme.

Tällä saralla ero sivustojen välillä kääntyi päälaelleen. Pääasiassa uudet tulokkaat, kuten Buck & Butler ja SuperLenny pärjäsivät jopa paremmin kuin pitkän linjan vedonlyöntitoimistot. Suosikkipalveluista Unibet oli mielestämme helppokäyttöisin – Unibetin hiljattain uusitulla pelisivustolla surffaa mielellään etsimässä uusia kohteita ja lajeja lapulle.

Muut palvelut ja bonukset

Muihin palveluihin kuuluvat verovapaat kotiutukset, suomenkielisyys, rahansiirrot ja asiakaspalvelu. Suurilla eurooppalaisilla toimijoilla nämä asiat ovat yleensä kunnossa, ja pelaaminen ei edellytä lainkaan englanninkieltä. Myös rahansiirrot onnistuivat kaikkiin listalle päässeisiin palveluihin suoraan verkkopankista tai luottokortilta.

Bonuksien puolesta kilpailu oli tiukkaa. Pääsääntöisesti uudet tulokkaat tarjoavat kovempia tervetuliaisbonuksia kuin alan vanhat tekijät, jotka taas ovat aktiivisempia ajankohtaiskampanjoiden ja -promootioiden kanssa. Listan kaikki vedonlyöntipalvelut tarjoavat rehdit bonukset rehellisillä kierrätysehdoilla.

Nyrkkisääntö – mitä suurempi, sen parempi

Vedonlyönnissä kohteiden määrä ja laatu on yleensä suhteessa vedonlyöntipalvelun kokoon ja ikään. Suuret eurooppalaiset rahapelijätit dominoivat oikeutetusti kärkilistoja, eikä parhaiden joukossa ole juuri yllätyksiä.

Eniten eroja löytyi lopulta kohdevalikoimasta, jossa Unibet, Betsson, Nordicbet ja Veikkaushuone olivat selkeästi yli muiden. Netticasinoina paremmin tunnetut Guts ja SuperLenny tarjosivat hyvän valikoiman jalkapallo- ja tenniskohteita, mutta suomalaisissa lajeissa pohjoismaiset suuret palvelut vetivät pidemmän korren.