Pesäpalloveikkaus – Vedonlyöntiä kotimaiseen pesikseen

Pesäpallo, tuo Jyväskylässä kehitetty perisuomalainen laji tekee uutta tulemista jalkapallon ja jääkiekon rinnalle nousevana vedonlyöntilajina. Nykyään voit lyödä vetoa Suomen oman Superpesiksen tuloksista netin suurilla vedonlyöntisivustoilla.

MLB

Lyö vetoa pesäpallosta täällä – Katso kohteet ja lunasta bonukset!

Toukokuusta syyskuun lopulle kestävä pesäpallokausi toimii monen jalkapallo- tai jääkiekkovedonlyöjän kakkoskohteena kesäaikana. Kertoimia on tarjolla miesten ja naisten Superpesikseen sekä Nordicbetillä nykyään myös Ykköspesikseen!

Pesäpallo vedonlyöntikohteena – Vinkit tulokselliseen pelaamiseen

Pesäpallo on kiinnostava vedonlyöntikohde monestakin syystä. Kotimainen pesäpallo on tarpeeksi suuri laji, jotta ulkomaiset vedonvälittäjät eivät rajoita panoksia liian alas kuten monissa pienissä jalkapallon tai jääkiekon alasarjoissa. Toisekseen pesäpalloon löytyy netistä paljon tilastodataa ja tietoa joukkueiden edellisistä kohtaamisista.

Toisaalta pesäpallo on sopivan pieni laji, jotta taitavat vedonlyöjät voivat hankkia itselleen enemmän tietoa kuin kertoimenlaskijat. Näin voittava vedonlyönti on mahdollista, kun vedonlyöjä osaa laskea itse todennäköisyysarviot ja niiden avulla etsiä ylikertoimet tarjotuista kohteista.

Pesäpalloa on myös Suomessa helppo seurata. Pelejä ei ole liikaa, kuten esimerkiksi baseballissa, vaan työssäkäyväkin vedonlyöntiharrastaja pysyy helposti perillä kauden tilanteesta. Suuri osa otteluista myös televisioidaan Nelonen Pron toimesta, joten vedonlyöjillä on mahdollisuus katsoa ainakin osa peleistä netin kautta.

Toki aina on parempi, jos pääsee itse paikalle seuraamaan oman kotikaupungin Superpesis-joukkueiden pelejä. Paikanpäällä on helpompi arvioida joukkueiden tasoa, ja lyödä vaikka live-vetoja mobiilivedonlyönnissä!

Pesäpallon vedonlyöntimuodot

Ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt vievät pesäpallovedonlyönnin uudelle tasolle tarjoamalla kaikkiin otteluihin runsaasti kohteita. Seuraavassa yleisimmät vedonlyönnin pesäpallokohteet.

  • Pitkäveto – 1X2. Perinteistä pitkävetoa voi lyödä pesäpallon kaikkiin otteluihin. Pesiksessä pelataan kaksi jaksoa, ja niiden mennessä tasan pelataan Superpesiksessä supervuoropari. Näin ollen pesäpallossa voi tulla vedonlyöntimielessä myös tasapeli, vaikka kaikki ottelut pelataan aina ratkaisuun saakka.
  • Moneyline. Vaihtoehtona pitkävedolle tarjolla on Moneyline-vedot, joissa tasapelin mahdollisuutta ei ole. Yksinkertaisesti Moneylinessa veikataan ottelun lopullista voittajaa, joka tasapelin tullessa ratkaistaan supervuoroparilla tai viimeistään kotiutuslyöntikilpailussa.
  • Kausivedot. Kausien voittajajoukkueita voi alkaa veikkaamaan jo hyvissä ajoin keväällä ennen kauden alkamista. Viimevuonna voiton vei ennakkosuosikki Sotkamo, jolle annettiin ennen kautta voittajakertoimeksi 1,7. Kolmen kärjessä kertoimet ovat varsin pieniä, sillä materiaalierot joukkueiden välillä ovat hurjia.
  • Juoksumäärät. Juoksujen kokonaismäärillä voidaan lyödä yli/alle-vetoja netin vedonlyöntisivustoilla. Juoksumäärissä löytää usein selkeitä ylikertoimia tilanteissa, joissa jokin kärkijoukkue matkustaa vieraaksi häntäpään joukkuetta vastaan. Kertoimet murskalukemille ovat yleensä pienet, vaikka sisukkaalla kotijoukkueella on takanaan yleisön tuki ja kaikki edellytykset taistella kovasti vastaan. Yleensä juoksumäärien yli/alle raja on noin 11,5 juoksua.

Pesäpallovedondlyönnin ylivoimainen kuningas on tällä hetkellä Nordicbet. Tutustu Nordicbetin kohdevalikoimaan, ja lunasta 100 euron tervetuliaisbonus!