Pinnacle Sports - Arvostelussa ammattilaisten luottosivusto

Pinnacle Sports on pitkän linjan vedonlyöntitoimisto, joka on saavuttanut alallaan suosion erityisesti ammattivedonlyöjien keskuudessa. Syynä tähän on se, että yhtiö sallii kohteissaan tavallista suuremman pelivaihdon, eli panoskatot ovat huomattavasti korkeampia kuin kilpailijoilla.

Muista tällä sivuilla esitellyistä vedonlyöntiyhtiöistä poiketen Pinnacle Sports ei myöskään tarjoa lainkaan bonuksia pelaajilleen. Ilmaisvedot ja talletusbonuksen pois jättämällä se pyrkii keskittymään vain olennaiseen, eli kertoimien maksimointiin.

Pinnacle Sports Arvio
Tervetulobonus 70%
Mobiili 90%
Maksutavat 75%
Käyttökokemus 85%
Asiakaspalvelu 80%
Overall
80%

Palvelua ammattimaiseen vedonlyöntiin

Pinnacle on selkeästi suunnattu enemmän vedonlyönnin ammattilaisille ja puoli-ammattilaisille, kuin aloittaville harrastajille. Alan foorumeilla on usein keskustelua siitä, että monet vedonlyöntiyhtiöt pyrkivät rajoittamaan voittavien pelaajien panoksia, tai jopa bannaamaan heidät kokonaan. Pinnacle ei tätä tee, vaan toivottaa myös voittavat vedonlyöjät tervetulleeksi.

Toinen tärkeä seikka ammattimaisessa vedonlyönnissä ovat panoskatot, jotka määräävät kuinka paljon panosta kullekin kohteelle voi ladata. Ne vaihtelevat kohteiden ja lajien suuruuden mukaan. Monissa suomalaisissa kohteissa, kuten pesäpallossa ja alasarjafutiksessa rajat tulevat hyvin usein vastaan jo pienissäkin summissa – usein puhutaan vain kymmenistä euroista.

Ammattimaiseen vedonlyöntiin pienet panosrajat eivät tietenkään sovellu, koska ammattivedonlyöjien on mahdotonta saada tulosta viivan alle liian pienillä betseillä. Pinnaclella panoskatot ovat huomattavasti korkeammalla kuin tavallisesti, eikä yhtiö tee henkilökohtaisia rajoituksia vaan säännöt ovat kaikille samat.

Kohteet ja kertoimet

Pinnacle Sportsin vedonlyöntivalikoima keskittyy erityisesti amerikkalaisten suosimiin lajeihin ja sarjoihin. Kaikkiin Amerikassa suosittuihin lajeihin kertoimia riittää runsaasti, kuten myös jalkapallon pääsarjatasolle Eurooppaan. Merkillepantavaa on myös se, että kohteet tulevat pelattavaksi Pinnaclelle hieman myöhemmin kuin muille sivustoille.

Pienemmissä sarjoissa ja kotimaan urheilutapahtumissa tarjonta ei ole niin laajaa, kuin esimerkiksi Unibetilla tai muilla pohjoismaisilla pelisaiteilla. Pinnaclella kohteisiin on tarjolla yleisimmät vetomuodot, mutta varsinaisia erikoisvetoja kannattaa hakea muualta. Esimerkiksi viihteelliset vedot kulmapotkujen määrästä tai ottelun korttisaldoista on jätetty useimmiten Pinnaclella pois.

Talletukset ja asiakaspalvelu

Vaikka Pinnaclea ei ole erityisesti lokalisoitu Suomeen tai muihinkaan pohjoismaihin, kaikki palvelut toimivat varsin sujuvasti. Sivusto on juuri saanut suomenkielisen käännöksen, ja rahansiirrot onnistuvat yhtä hyvin verkkopankilla, luottokorteilla tai nettilompakoilla.

Asiakaspalvelu on englanninkielistä, ja sitä on saatavilla viikon jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Pienen miinuksena mainittakoon, että asiakaspalvelu toimii ainoastaan sähköpostilla eikä live-chatilla kuten pohjoismaisilla vetojättiläisillä.

Kesällä 2015 Pinnacle Sports sai maltalaisen pelilisenssin, joka mahdollistaa voittojen maksamisen Suomeen verovapaana.

Pinnacle Sports lyhyesti – Kenelle suosittelemme?

Pinnacle on luotettu pitkän linjan toimija vedonlyöntimarkkinoilla, joka tunnetaan reilusta pelistä ja korkeista kertoimista. Se on ollut erityisesti ammattimaisesti vedonlyöntiin suhtautuvien pelaajien suosiossa, sillä yhtiö ei rajoita panoksia tai bannaa voittavia pelaajia.

Myös kertoimet ovat Pinnaclella huippuluokkaa. Yhtiö ei nimittäin tarjoa ollenkaan tervetuliaisbonuksia tai ilmaisvetoja, vaan keskittyy ainoataan tarjoamaan kilpailijoitaan paremmat kertoimet. Kohdevalikoima painottuu suuriin lajeihin, ja erityisesti niihin jotka ovat amerikkalaispelaajien suosiossa.

Suosittelemme Pinnaclea pelaajille, jotka suhtautuvat vedonlyöntiin vakavasti ja haluavat panostaa isolla rahalla. Kesällä 2015 Pinnacle sai itselleen Maltan pelilisenssin, jonka johdosta voitonmaksut ovat vervapaita.