Salibandyveikkaus – Lyö vetoa kotimaisesta salibandysta

Salibandy on ollut yksi Suomen suosituimmista harrastelajeista jo vuosien ajan. Tämän seurauksena meillä onkin jo maailmanluokan salibandy-maajoukkue, joka niittä mainetta kansainvälisissä kisoissa. Menestyksen ja kotimaisten sarjojen kasvun myötä myös vedonlyöjät ovat kiinnostuneet salibandysta.

Casino winner

Kuten toinen suomisuosikki pesäpallo, salibandykin on maailmalla vielä varsin marginaalinen laji. Tosissaan peliä pelataan lähinnä pohjoismaissa ja Sveitsissä, jonka lisäksi lajista järjestetään MM-kilpailut kahden vuoden välein.

Pelaa salibandyveikkausta täällä – Katso kohteet ja hyödynnä bonukset!

Salibandyn sarjat ja vedonlyöntikohteet

Salibandy on kovassa nosteessa etenkin Pohjoismaissa, joissa peliä pelataankin jo monella sarjatasolla. Kotimaista Salibandyliigaa pelataan talvi-aikaan 14 joukkueen voimin ja Naisten Salibandyliigaa 12 joukkueen voimin. Lisäksi lajia pelataan Suomessa lukuisina alasarjoina, joista miesten Divari ja II-divisioona ovat yltäneet myös kansainvälisten vedonlyöntisivustojen listoille.

Vielä Suomeakin kovemmat sarjat käydään pelin kehittäjämaassa Ruotsissa. Kovatasoinen pääsarja Svenska Superligan on hyvä kohde vedonlyönnille, sillä pelattavia kohteita löytyy joka kierroksella runsaasti. Salibandya pelataan ahkerasti myös Keski-Euroopassa Tsekissä ja Sveitsissä, joista molemmat ovat menestyneet myös MM-tasolla. Sveitsin Swiss Mobiliar League löytyy vedonlyöntikohteena, kuten Tsekin Fortuna Extraligakin.

Tatu Väänänen (VPS) oli mukana voittamassa MM-kultaa Suomeen vuonna 2010

Suomalaisittain mielenkiintoisia urheilutapahtumia ovat aina salibandyn arvokilpailut ja turnaukset. Suurin ja arvostetuin tapahtuma ovat joka toinen vuosi järjestettävät MM-kisat, jotka käydään tänä vuonna Göteborgissa. Perinteisesti nämä karkelot ovat yhtä suurta Suomi-Ruotsi-maaottelua, sillä viimeisen viidentoista vuoden aikana kisat on voittanut aina joko Suomi tai Ruotsi.

Pääsääntöisesti salibandy on vedonlyöntitoimistoilla hyvin edustettuna, johtuen osittain monien peliyhtiöiden olevan ruotsalaisomisteisia. Salibandyn kotimaista liigaa nähdään televisioituna, mikä tekee lajista erinomaisen myös viihdevetoihin otteluiden katselun lomassa.

Salibandyn vedonlyöntimuodot ja -kohteet

Salibandyn suuriin sarjoihin, kuten Salibandyliigaan ja Svenska Superliganiin tarjolla on lukuisia vetomuotoja ja mahdollisuuksia. Tarjottavien kohteiden määrä vaihtelee pitkälti sarjan tasosta – divarisarjoissa pelataan vain tavallista pitkävetoa, kun MM-kisamatseihin ja pääsarjatason kohtaamisiin tarjolla on kymmeniä eri vetomuotoja.

Tässä muutama yleisin salibandyn vetomuoto.

  • Pitkäveto ja Moneyline. Perinteinen voittajaveto on klassisin tapa lyödä vetoa salibandyotteluista. Kaikkiin kohteisiin, myös pienempiin divarisarjoihin on yleensä tarjolla joko perinteinen 1X2-pitkäveto tai Moneyline, jossa veikataan ottelun voittajaa ilman tasapelin mahdollisuutta.
  • Maalimäärät yli/alle. Kun voittajan veikkaaminen on vaikeaa, on usein helpompi löytää syitä korkeaan tai vähäiseen maalimäärään.
  • Erävedot. Suurissa matseissa voi veikata lopputulosta tai yli/alle-vetoja pelin kaikkiin kolmeen erään erikseen. Tämä on yleinen vetokohde myös live-vedonlyöntiin.
  • Tulosveto. Haastava, mutta jännittävä vedonlyöntikohde on pyrkiä veikkaamaan ottelun lopputulos oikein. Salibandyssa se on erityisen vaikeaa, sillä maalimäärät ovat huomattavasti esimerkiksi jääkiekkoa ja jalkapalloa suuremmat. Toisaalta myös kertoimet ovat suuremmat.

Salibandyyn parhaimmat kohdevalikoimat tarjoaa pohjoismainen Nordicbet, jossa suomalaista salibandya pääsee veikkaamaan aina divarisarjoihin saakka. Tutustu Nordicbetin kohteisiin ja lunasta 100€ bonus!