advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Super Bowl 2020: Vedonlyönti

Super Bowl vedonlyönti

Super Bowl -ennakko

AFC-konferenssin suosikit Patriots ja Ravens

Patriots - Tom Brady

Otteluviikon 12 jälkeen AFC:n puolelta ensimmäisen pudotuspelikierroksen lepovuoron näyttävät saavat New England Patriots sekä Baltimore Ravens. Kansas City Chiefs ja Buffalo Bills saattavat vielä laittaa nämä kaksi koville.

Ravens - Lamar Jackson

NFL:ssä on kaksi joukkuetta, jotka ovat hävinneet tällä kaudella vasta yhden kerran. Patriots on niistä toinen, ja toinen on NFC:n puolelta San Francisco 49ers.

Patriots on edelleen loistava joukkue, vaikka se ei olekaan samanlainen ryhmä kuin aikaisempina kausina, jolloin se on voittanut mestaruuksiaan. Aikaisemmin Patriots oli Tom Bradyn johtaman hyökkäyksen varassa, ja nyt puolustus on joukkueen johtotähti. Patriots puolustus saattaa hyvinkin olla koko NFL:n paras puolustus.

Baltimore Ravens on kokonaisvaltaisempi joukkue. Sen hyökkäystä pyörittää tulevaisuuden kestotähti, pelinrakentaja Lamar Jackson. Puolustus on Baltimoressa ollut hyvällä mallilla jo vuosikaudet.

Patriotsin ja Ravensin suurin ero on kokemuksessa. Suurissa otteluissa ei ole Patriotsin QB Bradylle ja päävalmenjata Belichickille mitään uutta tai outoa.

Kansas City Chiefs oli alkukaudesta erinomainen. Se jatkoi tätä kautta siitä, mihin viime kaudella jäi. Viime vuonna Chiefs putosi Super Bowlista hävittyään jatkoajalla Patriotsille. Tällä kaudella joukkueen meno hidastui, kun tähti-QB Pat Mahomes loukkaantui. Mahomes palasi marraskuussa peleihin, ja ehkä Kansas City saa aikaan saman vauhdin kuin viime kaudella. Jos näin käy, niin se on vakava haastaja ennakkosuosikeille.

Kansas city - Patrick Mahomes

Uudet vedonlyöntibonukset elokuu 2020

NFC-konferenssissa kauden suurin yllättäjä

NFC-konferessin puolella pelaa kauden suurin yllättäjä, San Francisco 49ers. Kauden alla sitä ei rankattu oikeastaan lähellekään pudotuspelipaikkoja, mutta kaikki on tällä kaudella San Franciscossa natsannut.

Viime kaudella 49ers voitti vain neljä ottelua. Se ei ole tehnyt järisyttävän suuria pelaajakauppoja tätä kautta varten, mutta silti sillä on 12 peliviikon jälkeen saldona 10-1.

New Orleans Saints on NFC:ssä 49ersin kovin haastaja. Saints oli viime kaudella konferenssifinaalin häviäjä, eli jotain silläkin jäi kesken. Loistava veteraani-QB Drew Brees ei enää kauan pelaa, joten nyt voisi olla Breesille viimeinen mahdollisuus saada toinenkin mestaruussormus sormeen.

NFC:n haastaja San Franciscolle ja New Orleansille voisi olla Seattle Seahawks. Seattle on hävinnyt 12 peliviikon jälkeen vain kahdesti, yhtä useasti kuin Saints. Seahawksillakin tuntuu olevan kaikki kasassa. On kokemusta pelinrakentajan ja päävalmentajan paikalla, ja joukkue on tasaisen hyvä. QB Wilson on pelannut loistavaa kautta, 12 peliviikon jälkeen hän on heittänyt koko liigan eniten maaleja, eli 24. Syötönkatkoja on tullut vain kolme.

Parhaat Super Bowlit

Super Bowl on aina silloin tällöin ollut legendaarisen hieno ja jännittävä ottelu. Kun vastakkain on kaksi konferenssifinaalin voittanutta joukkuetta, niin kentällä on kaksi kovatasoista voittajaryhmää. Marginaalit ovat hyvin pienet.

Viime kaudella Super Bowl oli yksi historian huonoimmista. New England Patriots voitti ottelussa Los Angeles Ramsin nihkeästi vain 13-1. Ottelu oli Super Bowl -historian vähäpisteisin.

Bleacher Report listasi hiljattain Super Bowlit parhausjärjestykseen. Ykköseksi tuli helmikuun 2015 ottelu, jossa Patriots voitti Seahawksit 28-24. New England sai ottelussa aikaan huiman loppukirin, ja kaikki päättyi legendaariseen syötönkatkoon lähellä New Englandin maalilinjaa.

Seahawks oli edellisenä vuotena loppuottelussa murskannut Denver Broncosin, ja nyt se oli vakiinnuttamassa paikkaansa vuosikymmenen ykkösjoukkueena. Seattle oli ottelussa kymmenen pistettä johdolla, kun viimeinen vartti alkoi.

Tom Brady ja Patriots -hyökkäys sai lopussa aikaan kirin, jonka he voittivat 14-0. Seattlella oli ottelun lopulla vielä pallo, ja se sai kuljetettua hyökkäyksensä aivan New Englandin maaliviivalle. Tässä kohtaa Seattle päätti pelata heittopelin,vaikka koko futisväen mielestä pallo olisi pitänyt antaa tähti-RB Marshawn Lynchille. Hyökkäys päättyi siihen, että Patriotsin Malcolm Butler katkaisi Russell Wilsonin syötön.

Toiseksi paras Super Bowl on Bleacher Reportin mukaan ollut vuoden 2007 ottelu. Taas New England oli mukana pelissä, nyt vain häviäjänä.

Ottelun piti olla Patriotsien juhlaa. Se oli voittanut kauden kaikki ottelut ennen Super Bowlia, ja siitä oltiin tekemässä jo yhtä kaikkien aikojen parhaista joukkueista ikinä.

Vastustaja New York Giants oli puolustuksen varassa pelaava ryhmä, ja se lopulta hoiti homman. Giants piti QB Tom Bradyn kovassa paineessa läpi koko ottelun, ja tähtilaituri Randy Moss sai aikaan vain 62 edettyä jaardia ja yhden maalin.

Ottelussa oli ikimuistoinen heittopeli, kun Giants jahtasi ottelun voittomaalia. Kellossa oli jäljellä minuutti peliaikaa, kun Patriotsin puolustajat olivat jo kiinni Giants -QB Eli Manningissa. Manning sai kuitenkin riuhdottua itsensä irti ja heitettyä pallon David Tyreelle, joka koppasi sen kypärällään kiinni. Muutama peli myöhemmin Manning heitti voittomaalin laitahyökkääjä Plax Burresille.

Super Bowl 2020 vedonlyönti

Super Bowl 2020 on loistava vedonlyöntitapahtuma. Tarjolla on valtavat määrät erilaisia Super Bowl -vetokohteita. Voittaja- ja pistemäärävetojen lisäksi voi betsata vaikka siitä, että kuka valitaan ottelun MVP:ksi, kuinka monta kertaa joukkueen valmentaja raapii televisiokamerassa päätään tai vaikka siitä, että minkä värinen urheilujuoma kaadetaan voittajavalmentajan päälle ottelun jälkeen.

Vetovaihto on huiman suurin jokaisessa Super Bowl -ottelussa. American Gaming Associaton on arvioinut, että ympäri maailman Super Bowlista lyödään vetoa noin kuudella miljardilla dollarilla.

Usein kysytyt kysymykset:

Kuka voittaa Super Bowlin 2020?

Hankala sanoa voittajasta ennen kuin pudotuspelit pääsevät käyntiin, mutta jotain runkosarja on jo näyttänyt. Jos uskoo vanhaan totuuteen, että puolustukset voittavat mestaruuksia, niin sitten New England Patriots on jälleen vahvoilla. Sen puolustus taitaa olla liigan paras, ja joukkueen kokemus suurista otteluista on aivan ylivoimainen.

Joskus Super Bowlin vie yllättäjäkin. Usein tämä on joukkue, joka on saanut kauden lopulla pelinsä kuntoon, ja pelaa taitojensa ylärajoilla juuri oikeaan aikaan.

NFC -konferenssin puolelta Seattle Seahawks on pelannut taas hienosti, mutta se on jotenkin jäänyt vetomarkkinoilla ja rankkauksissa varjoon. Seattle voisi olla kauden yllättäjä.

Missä Super Bowl 2020 pelataan?

Super Bowl 2020 pelataan sunnuntaina 2.2.2020 Hard Rock -stadionilla Floridassa Miami Gardensissa. Stadionin yleisökapasiteetti on noin 65 000, ja se tulee olemaan varmasti aivan täynnä.

Mitkä joukkueet pelaavat Super Bowl 2020:ssa?

AFC:n puolelta Super Bowliin tuleva joukkue on joko New England Patriots tai Baltimore Ravens. Kaikki muut vaihtoehdot olisivat yllätyksia. Ja jos sellainen yllätys on tulossa, niin sitten Kansas City Chiefs voisi olla vahvoilla.

NFC:n puolella tilanne on enemmän auki. Super Bowliin voi tulla aivan hyvin San Francisco 49ers, New Orleans Saints, Seattle Seahawks, Minnesota Vikings, Dallas Cowboys tai vaikka Green Bay Packers Packers.

Mitkä ovat Super Bowl 2020 -kertoimet?

Marras-joulukuun vaihteessa, otteluviikon 12 jälkeen Unibetilla Super Bowl -voittajakertoimet ovat seuraavasti: New England Patriots 3.80, Baltimore Ravens 4.50, New Orleans Saints 6.50, San Francisco 49ers 7.00, Seattle Seahawks 11.00, Kansas Cty Chiefs 12.00, Green Bay Packers 16.00, Minnesota Vikings 19.00, Dallas Cowboys 26.00 ja vielä Houston Texans 31.00.

Koko liigan suurimman Super Bowl -kertoimen Unibetilla saavat Miami Dolphins ja Washington Redskins, kummankin lukema on 5001. Ei näitä kahta siltikään kannata pelata, niiden pääsy pudotuspeleihinkin vaatisi todellisen ihmeen.

  • Vedonlyöntisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Bonus