Tennisveikkaus – Vedonlyöntiä pre-match ja livekohteista

Tennis on yksi suosituimmista vedonlyöntilajeista jalkapallon ohella. Suosio johtuu pitkälti siitä, että vuoteen mahtuu lukuisia turnauksia ja siitä että laji on erinomainen live-vedonlyöntilaji.

Tennis on jalkapallon tapaan maailmanlaajuinen laji ja sitä siis pelataan joka puolella maailmaa. Samalla lajilla riittää seuraajia ja asiantuntijoita joka puolella ja kärjistäen sanottuna koko ajan jossain pelataan tennistä ja siitä voi lyödä vetoa. Jos ei nyt ihan oikeaa tennistä niin ainakin virtuaalitenniksen avulla.

Katsasta tästä artikkelista tennisvedonlyönnin perusteisiin ja hyödynnä omaa asiantuntemustasi pre-match ja livevetojen osalta. Lyö vetoa tulevista Grand Slam turnauksista tai betsaa pienempiä turnauksia ja tennisotteluita. Tennisvedonlyönti tarjoaa mukavasti lisäjännitystä tähän upeaan ja arvokkaaseen lajiin. Erinomainen asia on se, että isoimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat isoimmista ja vähän pienemmistä turnauksista livestreameja, joiden avulla pelaaja pääsee katsomaan otteluita joita ei televisiosta tule. Samalla luonnollisesti on mukava myös lyödä ottelusta vetoa kattavan livevedonlyönnin avulla.

Rekisteröidy parhaille vedonlyöntisivustoille ja lunasta parhaat bonukset

Tenniksen tärkeimmät turnaukset

Tennis on yksi maailman suosituimpia urheilulajeista, joten ei ole mikään ihme että se löytyy kattavasti eri vedonlyöntifirmojen pelilistoilta. Suomalaiset vedonlyöjät ovat varmasti huomanneet että tenniksen parista löytyy paljon turnausvetoja ja paljon erilaisia otteluvetoja livevedonlyöntiä unohtamatta.

Hieman vuodenajasta riippuen tennis tarjoaa valtavasti erilaisia vedonlyöntikohteita eri puolilta maailmaa. Miesten ammattilaistenniksessä koordinoijana toimii Association of Tennis Professionals eli ATP, naisten puolella kattojärjestö on WTA eli Women’s Tennis Association. Nämä kaksi järjestöä järjestävät tenniskauden aikana useita eri tennisturnauksia ympäri maailmaa.

Turnaukset ja arvokisat

Tenniksen neljä turnausta on ylitse muiden. Jokainen tennistä seuraava tai pelaava tietää Grand Slam –turnaukset eli neljä turnausta jotka pelataan eri puolella maailmaa.

Australian avoin tennisturnaus – Australian Open
Ranskan avoin tennisturnaus – French Open (Roland Garros)
Wimbledon tennisturnaus – Wimbledon Championships
Yhdysvaltain avoin tennisturnaus – US Open

Nämä tenniksen päätapahtumat ovat erittäin suosittuja niin pelaajien kuin vedonlyöjien keskuudessa ja vedonlyönti on näistä tapahtumista todella kattavaa. Varsinaisen runsauden sarven tennisvedonlyöntiin tarjoaa kuitenkin koko ATP kausi, johon kuuluu Grand Slam –turnausten lisäksi peräti 64 eri turnausta tenniskauden aikana eli käytännössä tammikuun ja marraskuun lopun välisenä aikana. Naisten WTA tourilla on puolestaan yhteensä 59 eri turnausta, joten betsattavaa todellakin riittää.

Davis Cup, Federations Cup ja tietenkin neljän vuoden välein kesäolympialaisissa pelattavat tennisturnaukset ovat niitä suurimpia tennisturnauksia vuoden tenniskalenterissa.

Tennis-vedonlyönnin pelimuodot

Tennis on nopea laji, jossa tilanteet vaihtelevat nopeasti laidasta laitaan. Tosin ottelu voi kestää joskus useita tunteja. Tämän takia tennis on erinomainen vedonlyöntilaji niin pre-match kuin livevedonlyönnissä. Jokaisesta vedonlyöntilistoille pääsevästä kohteesta on olemassa vähintään voittajaveikkaus. Nyrkkisääntönä on kuitenkin se, että mitä isompi ottelu on kyseessä, sitä enemmän siitä on kohteita.

  • Voittajaveikkaus. Kuka voittaa ottelun? Selkeät kertoimet otteluun kertovat ennakkosuosikin. Tennisottelu ei voi päättyä tasapeliin. Tarjolla on myös tasoitusvetoja, joiden avulla voidaan saada ottelun kertoimia tasaisemmaksi.
  • Pelien ja erien määrä -veikkaus. Kuinka monta erää ottelussa pelataan? Naiset pelaavat yleensä paras kolmesta, miehet yleensä paras viidestä. Naisten ottelussa riittää siis kaksi erävoittoa yhteensä voittoon, miehillä vaaditaan kolme. Entä millä pelimäärillä nämä erävoitot tulevat yhteensä ja montako erää siihen koko ottelussa vaaditaan?
  • Eräveikkaus. Millä lukemilla tennisottelu päättyy? Naisten kohdalla ottelu voi päättyä 2-0, 2-1, 0-2 ja 1-2, miehillä erät voivat mennä 3-0, 3-1, 3-2, 1-3, 2-3 tai 0-3. Lyö vetoa oikeasta erätuloksesta ennen ottelua.
  • Livevedot. Tennisvedot pääsevät oikeuksiinsa livevedoissa. Unibet esimerkiksi tarjoaa salamavetoja jokaisen erän pelistä, kummalle menee mikäkin piste. Luonnollisesti vetoa pääsee lyömään monesta muusta asiasta, tutustu oman vedonlyöntiyhtiösi tennislivevetoihin.

Hyödynnä Unibetin uusien pelaajien tervetuliaisbonus, ja kokeile tennisveikkausta vaikka itse. Kokeile tenniskohteiden ennakkovedonlyöntiä ja livevedonlyöntiä!