Copa America: Venezuela - Argentiina 28.6.2019

Leo Messi, Argentiina

Copa American neljännesfinaaleissa Argentiina kohtaa Venezuelan. Alkulohkoissa kumpikin tuli lohkonsa kakkoseksi. Venezuelan lohkon voitti Brasilia, Venezuelan saldo oli kaksi maalitonta tasapeliä Brasiliaa ja Perua vastaan, ja viimeisessä lohko-ottelussa se varmisti jatkopaikan voittamalla Bolivian 3-1.

Argentiinan lohkon voitti Kolumbia. Argentiinalla oli hankalaa, joukkue on pahasti alamäessä. Avausottelussa Argentiina hävisi Kolumbialle 0-2. Toisessa matsissa se pelasi 1-1 Paraguayn kanssa. Viimeisessä lohko-ottelussa Argentiina sitten voitti kisoihin kutsutun Qatarin 2-0.

Argentiina oli jossain määrin onnekas, että se ylipäätään pääsi mukaan jatkopeleihin. Lohkon viimeissessä ottelussa Qatar taisi törmätä kokemattomuuteensa. Se söhläsi Argentiinaa vastaan ja päästi helpon maalin jo pelin neljännellä minuutilla. Johdossa Argentiina sai pidettyä homman kasassa. Leo Messi oli Qatar-ottelun paras pelaaja ja maalit tekivät Sergio Aguero ja Lautaro Martinez.

Aseta vetosi näillä vedonlyöntisivuilla

  • Vedonlyöntisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Bonus

 

Argentiina on taantuva mahti

Kaiken kaikkiaan Argentiina tuntuu olevan menneen maailman joukkue. Sen supertähdet Messi etunenässä eivät ole koskaan onnistuneet voittamaan mitään, ja nyt näyttää siltä, että tulevista sukupolvista ei löydy nykyisen veroisia pelimiehiä. Tietenkin jalkapallokin on joukkuepeli eivätkä yksilöt kaikkea ratkaise. Argentiinalla on kuitenkin vaarana se, että joukkue taantuu eikä edes finaalipaikkoja ole enää näköpiirissä niin kuin takavuosina.

Venezuelan vahvuus on ollut raudanluja puolustus, jopa isäntämaa Brasilia jäi nollille. Kolmessa alkulohkon ottelussa Venezuela on päästänyt vain yhden maalin, ja sekin tuli siinä kohdassa, kun jatkopaikka oli jo oikeastaan varma. Viimeisessä lohko-ottelussa Bolivia teki maalin Veneuelan verkkoon aivan ottelun loppupuolella, kun Venezuela oli jo 2-0 -johdossa.

Venezuelalla saattaisi olla Argentiinaa vastaan jopa pienoinen henkinen yliote. Argentiinan joukkueessa varmasti tajutaan, että homma ei nyt suju aivan niin kuin pitäisi, ja vielä maaliskuussa ystävyysottelussa Venezuela voitti Argentiinan 3-1.

Paineet ottelussa ovat Argentiinalla, mutta he ovat siihen tottuneet. Kun joukkueessa on Messin kaltaisia maailmantähtiä, niin joukkueen odotetaan joka kerta voittavan. Ja kun homma ei suju, niin kannattajat ja koko maailman media on ärhäkästi niskassa.

Argentiinalla oli tuuria myös siinäkin suhteessa, että sen ei tarvitse heti kohdata kovaa Chileä. Lohkovoittaja Kolumbia pelaa Chileä vastaan.

Argentiinan päävalmentaja Lionel Scaloni on jättänyt Paulo Dybalan vaihtopenkille, mutta Qatar-ottelun viimeisen vartin aikana Dybala ja Messi olivat yhtä aikaa kentällä. Tämä sujui hyvin, joten tarvittaessa Argentiinan hyökkäyspää on erityisen kova, joskin sitten puolustuksen kustannuksella.

Argentiina on ottelussa selvä suosikki. Bethardilla sen voittokerroin 90 minuutin pelissä on 1.60, ja onhan se liian vähän. Argentiina ei ole nyt sellainen joukkue, johon voisi aivan noin vankasti luottaa.

Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.68, ja se on parempi betsi. Venezuelan puolustus on sen verran tiukka, että ei Argentiina maalijuhliin pysty.

 

Kaikki Vihjeet

Aseta vetosi