FA Cup: Watford - Wolverhampton 7.4.2019

Wolverhampton Wanderers
Watford ja Wolverhampton pelaavat pääsystä FA Cupin finaaliin Wembleylle.

Watfordin matka välieriin on ollut helponlainen. Se on pudottanut aikaisemmin liigojen ulkopuolisen Wokingin, Championshipin QPR:n ja Valioliigan pohjapuolen Newcastlen sekä Crystal Palacen. Wolverhampton on sen kovin vastus tämän kauden cup-reissulla.

Watfordin tämän kauden manageri Javi Garcia on vienyt joukkueen hyvään kauteen. FA Cupin välieräpaikan lisäksi Watford on liigassa hienosti sijalla kahdeksan. Sillä on jo nyt enemmän Valioliigan pisteitä kuin koskaan aikaisemmin.

Garcia on Watfordin yhdeksäs manageri sen jälkeen kun Pozzon perhe hankki seuran hallintaansa vuonna 2012. Marraskuussa Garcia ja Watford allekirjoittivat jatkosopimuksen, ja Garcia oli ensimmäinen manageri, jonka kanssa Pozzot tällaisen tempun tekivät.

Nyt Watford on selvästi löytänyt itselleen oikean managerin, mutta täytyy sanoa, että ei pienillä resursseilla pelaava seura juuri tätä kautta parempaa voi saada aikaiseksi. Watfordilla ei ole pelimerkkejä nousta pysyvästi top kuutoseen.

Watford on koko seurahistorian aikana ollut vain kerran FA Cupin finaalissa, kun se hävisi loppuottelun keväällä 1984 Evertonille.

Aseta vetosi näillä vedonlyöntisivuilla

  • Vedonlyöntisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Bonus

 

Watford ollut kova kotonaan

Watford voitti viime ottelussaan Fulhamin 4-1. Se on hyvässä kotikunnossa, sillä on nyt menossa kuuden tappiottoman kotiottelun putki. Vieraissa Watford on hävinnyt kolme viimeistä, vastuksina ovat tosin olleet Liverpool sekä Manchesterin United ja City.

Wembleyllä Watfordilla ei ole kotistadionin turvaa. Se on muutenkin ollut heikko kansallisstadionilla. Viimeisistä kuudesta ottelutsa Wembleyllä se on voittanut vain yhden. Keväällä 1999 Watford voitti Wembleyllä Boltonin 2-0.

Watfordin Roberto Pereyra ja Isaac Success saattavat joutua jättämään pelin väliin, ja varsinkin Pereyran poissaolo olisi paha isku. Hän on ollut joukkueen aloituksessa 29 kertaa 32 Valioliigan ottelusta. Tom Cleverley on varmasti sivussa.

 

Wolves on ollut kova Wembleyn pyhätössä. Se on voittanut kuusi viimeistä Lontoon juhlastadionilla. Joulukuussa Wolves voitti Valioliigan ottelussa Spursin Wembleyllä 3-1.

Wolverhampton on tällä kaudella ollut joukkue, joka on pelannut hyvin Valioliigan kärkijukkueita vastaan, mutta sitten heikompien kanssa on ollut hankalaa. Tiistaina se voitti ManU:nkin 2-1, ja pari viikkoa aikaisemmin se oli pudottanut samaisen Manchester Unitedin FA Cupissa.

Kehnojen pelien joukossa Wolvesilla sitten ovat muun muassa viime viikonlopun 0-2 -tappo Burnleylle, ja kuukausi sitten se hävisi liigan heikoimmalle Huddersfieldille. Cardiff, Brighton ja Crystal Palacekin ovat voittaneet Wolvesin. Lokakuussa Watford voitti Wolvesin tämän kotikentällä 2-0.

Wolvesilla ei kumma kyllä ole koko kauden aikana ollut juurikaan loukkaantumisongelmia, eikä ole nytkään.

 

Jatkoonpääsystä Unibet on laittanut kertoimet Wolvesille 2.00 – 1.85. Pienen betsin voi laittaa Wolvesin jatkopaikalle. Se on joukkueista varmasti hieman parempi ja kun Watfordin viime aikojen menestys on kotikentältä, niin sille reissu Wembleyn jättistadikalle voi olla hankalampi.

 

 

Kaikki Vihjeet

Aseta vetosi