NBA: Houston Rockets - Golden State Warriors 5.5.2019

warriors
Golden State Warriors johtaa Houston Rocketsia 2-0. Houston on ongelmissa, tappioaseman lisäksi supertähti James Hardenin pelikunto on kyseenalainen.

Harden on NBA:n kaksinkertainen korikunkku ja hyvin todennäköinen tämän kauden MVP. Hänen pelinsä on Houstonille vähintään yhtä arvokasta kuin Leo Messin pelaaminen Barcelonalle. Hardenilla on jonkinlainen kummallinen silmävamma, hänen silmänsä ovat umpipunaiset ja näkö ilmeisesti heikentynyt.

Ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua on pelattu Golden Staten kotikentällä. Ensimmäisen Warriors voitti neljällä pisteellä ja toisen kuudella.

Aseta vetosi näillä vedonlyöntisivuilla

  • Vedonlyöntisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Bonus

 

Levypallot ja turn-overit

Houstonilla on muitakin ongelmia kuin vain Hardenin pelikyky. Joukkue on ollut kehno levypalloissa. Lisäksi se on menettänyt pallon aivan liian usein.

”Tiedämme, että he ovat mestareita, mutta me häviämme ottelut yksinkertaisesti siksi, että he heittävät useammin kuin me. Me itseasiassa heitämme hieman paremmin kuin he, mutta heillä on enemmän heittoja, koska meillä on liikaa pallnmenetyksiä emmekä saa tarpeeksi levypalloja”, Rocketsin valmentaja Mike D’Antoni sanoin Warriors -sarjasta.

Nämä kaksi ongelmaa Houstonin olisi fksattava, tai noutaja tulee.

Rockets on menettänyt pallon 31 kertaa kahdessa ensimmäisessä ottelussa, ja kun tähän vielä lisätään surkea puolustuspään levypallopelaaminen, niin tulos näkyy taululla. Houstonin heittoprosentti on kahdessa ensimmäisessä ottelussa 54.6, kun Warriorsien prosentti on 53.6. Golden Statella on heittänyt 15 kertaa enemmän kuin Houston. Warriors on ottanut yli 30 prosenttia ohiheitoista takaisin levyreinä, eli Houstonin puolustus on ollut levypalloissa todella kehno.

Harden ei ole ollut kahdessa viime ottelussa runkosarjan veroinen. Silmävamma varmasti haittaa, mutta myös Warriorsien parhaimmat puolustajat ovat saaneet pidettyä Hardenin hyvin aisoissa. Jos Harden puolustutetaan pois pelistä, niin muiden pitäisi nousta esille. Sentteri Clint Capela ainakin on sellainen pelaaja, jolta odotetaan enemmän. Capela on tehnyt kahdessa ottelun vain yhteensä 18 pistettä.

Houston joutuu muuttamaan pelaamistaan, ja se on aina hankala homma kesken ottelusarjan.

Warriors pelaa omalla tavallaan ja tehokkaasti. Ensimmäisessä ottelussa Kevin Durant teki 35 pistettä ja Steph Curry 18. Green, Iguodala sekä Thompson tekivät 14,13 ja 13 pistettä. Toisesssa ottelussa Durant teki 29 pistettä, Thompson 21, Curry 20 ja Iguodala 16 sekä Green 15. Warriors pelaa laajalla rintamalla, koko avausviisikko pystyy ratkaisemaan.

Houston Rocketsin mahdollinen avaus: Paul, Harden, Gordon, Capela, Tucker

Golden State Warriorsin mahdollinen avaus: Curry, Thompson, Durant, Green, Iguodala

Rockets on kotonaan suosikki. Sen voittokerroin on Unibetilla 1.63. Laitetaan vastaan, Warriorsilla ei ole ongelmia, kun taas Houstonille niitä riittää. Golden State +3.5 saa Unibetilla kertoimeksi 1.94, ja sen voi pelata.

 

Kaikki Vihjeet

Aseta vetosi