Valioliiga: Cardiff – Wolverhampton 29.11.2018

Cardiff, jalkapallo, Valioliiga, Conor Coady

Perjantai-illan Valioliiga-matsi on kahden surkean joukkueen koitos.

Cardiff on Valioliigassa putoamisrajan alapuolella. Liigan kolmella viimeisellä on kahdeksan pistettä, ja Cardiff on yksi näistä. Wolverhampton on 16 pisteellä hieman sarjan puolivälin alapuolella.
Viiden ottelun kuntopuntarissa Wolves on Cardiffin alapuolella. Se ei ole voittanut otteluakaan sitten lokakuun alun. Viime viikonloppuna Wolverhampton hävisi kotonaan heikolle Huddersfieldille 0-2.
Nousijajoukkue Wolves aloitti kauden hyvin. Ensimmäisissä kahdeksassa ottelussa se hävisi vain kerran.

Joukkue on siis nyt kehnossa kunnossa, Huddersfield -ottelu oli kauden huonoin peli.
”Jokaisen pelaajan on otettava vastuunsa tappiosta. Se oli varmaan kehnointa, mitä olemme pelanneet tällä kaudella, jos olen rehellinen. Se ei ollut ollenkaan sellaista, mitä me olemme”, Wolvesin puolustaja Conor Coady sanoi ottelun jälkeen.

Aseta vetosi näillä vedonlyöntisivuilla

  • Nr
  • Vedonlyöntisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Bonus

Maalinteko ei suju, puolustus vuotaa

Wolverhampton on ollut viime kierroksilla huono joka puolella kenttää. Huddersfield -ottelu oli kolmas kerta viiteen viime liigaotteluun, kun joukkue jäi ilman maalia. Ensimmäisissä kahdeksassa ottelussaan Wolves jäi nollille vain kerran.

Viime otteluissa puolustuskin on ollut surkea. Wolves on päästänyt yhdeksän maalia viimeisissä viidessä ottelussa.

”Haluamme painaa eteenpäin,mutta meidän on oltava parempi joukkueena. Täytyy tutkiskella, mikä on ongelma ja valmistautua paremmin”, Wolvesin manageri Nuno Espirito Santo sanoi hiljattain.

Toinen nousija Cardiff hävisi viikonloppuna Evertonin kentällä 0-1, mutta edellisellä kierroksella se voitti kotonaan Brightonin 2-1. Syyskuun alun jälkeen Cardiff on pelannut kymmenen liigapeliä, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt kahdeksan.

Viime kaudella tuli riitaa

Joukkueet kohtasivat viime kaudella sarjaporrasta alempana kaksi kertaa. Kumpikin voitti vieraissa. Huhtikuun ottelussa Cardiffissa oli pientä riidanpoikasta ilmassa. Cardiffin manageri Neil Warnock ei pitänyt siitä kuinka Wolvesin manageri Nuno juhli voittoa ennen kuin managerit olivat kätelleet pelin jälkeen. Siitä tuli vähän sanomista, mutta nyt kumpikin vakuuttaa, että kavereita taas ollaan.

Cardiff saa keskikentän Harry Arterin taas mukaan. Arter oli viime ottelussa pelikiellossa.

Kärkimiehet Madine ja Zohore saattavat joutua taas olemaan sivussa, kumpikaan ei ole pelannut muutamaan kierrokseen

Wolverhamptonin laitapakki Jonny on sivussa kuusi viikkoa, ja Vinagre noussee avaukseen. Jonnyn puuttuminen on paha miinus Wolvesille. Atletico Madridista lainalla oleva mies on yksi joukkueen ehdottomasti parhaita pelaajia.

Vaikea nähdä ottelussa mitään muuta kuin kahden varovaisen, virheitä välttelevän joukkueen kohtaamisen. Kumpikaan ei halua hävitä, ja kumpikin on niin epävarma, että ne eivät pysty laittamaan vastustajalle kovaa painetta.

Wolves on ottelussa selvä suosikki, vaikka se pelaa vieraissa ja on todella heikossa kunnossa. Kertoimet peliin ovat suurin piirtein 3.75 – 3.15 – 2.15. Otteluun on fiksuinta pelata kotijoukkuetta tasoituksen kanssa. Cardiff +0.5 saa kertoimeksi noin 1.75. Wolves ei voita ottelua 45 kertaa sadasta.

 

Kaikki Vihjeet

Aseta vetosi