Valioliiga: Chelsea - Burnley 22.4.2019

Giroud ja Chelsea
Chelsean top 4 -taisto alkaa olla loppusuoralla. Se on nyt 66 pisteessä sarjavitonen, Tottenham kolmospaikalla on vain pisteen päässä.

Burnleyn vaikea kausi alkaa olla paketissa. Putoamisrajan alla oleva Cardiff on kahdeksan pistettä perässä, kun otteluita on neljä jäljellä.

Chelsea on Eurooppa-liigassa neljän joukossa, ja UEFA:n kakkosturnauksen voitto olisi komea päätös kaudelle. Maurizio Sarrin ensimmäinen kausi Chelsean managerina on ollut hankala, eikä ole ollenkaan varmaa, että Sarri jatkaa ensi kaudella. Eurooppa-liigan voitto ja sitä kautta saatu varma paikka ensi kauden Mestareiden liigaan oli kova työnäyte Sarrilta. Ja ehkä sitten kannattajatkin saisivat suunsa hymyyn eivätkä koko ajan vain laulaisi Sarria ulos.

Keskikentän N’Golo Kantekin on jo haastatteluissa sanonut, että Eurooppa-liigan voitto tekisi kaudesta kauniin.

Aseta vetosi näillä vedonlyöntisivuilla

  • Vedonlyöntisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Bonus

 

Kriisi on ohi

Kauden mittaan Chelsea on muutamaan otteeseen ollut lähellä kriisijoukkueeksi päätymistä. Kaksi perättäistä vierastappiota Bournemouthille ja Manchester Citylle yhteismaalein 10-0 oli paha paikka. Nyt Chelsea on viimeisistä kuudesta ottelusta voittanut viisi ja hävinnyt vain Liverpoolille.

Chelsean viime ottelu oli Eurooppa-liigassa Slavia Prahaa vastaan. Avausottelun Chelsea oli vienyt 1-0 vieraissa, ja kotimatsissaan se meni jo 3-0 ja 4-1 johtoon, mutta ottelun toisella jaksolla prahalaiset kirivät kahdella osumalla lukemiin 4-3.

Chelsealla on ollut kummallinen taipumus päästää maaleja toisen puoliskon alussa. Slavia Prahakin teki kaksi ennen kuin oli tauon jälkeen kymmentä minuuttia pelattu. Edellinen Chelsean ottelu oli 0-2 -tappio Liverpoolin Anfieldilla, ja sielläkin Pool teki ottelun maalit toisella jaksolla ensimmäisen kymppiminuuttisen aikana.

Kehnon Burnleyn kohtaaminen Stamford Bridgellä pitäisi olla Chelsealle rutiinihomma. Missään otteluruuhkassakaan joukkue ei nyt ole, seuraava matsi on Valioliigan peli vieraissa Manchester Unitedia vastaan ensi viikonloppuna.

Higuain avaukseen

Chelsean ykköstähti Eden Hazard nilkutti Slavia Prahaa vastaan vaihtoon, mutta ilmeisesti hän on taas pelikunnossa. Giroud pelasi Slaviaa vastaan koko matsin, ja Sarri on vihjaillut, että nyt avauksessa on Higuain.

Rudiger on loukkaantuneena sivussa, ja Marcos Alonson pelaaminen on epävarmaa.

Burnley romahti tällä kaudella loistavan edelliskauden jälkeen, jolloin se oli seitsemäs. Putoaminenkin oli uhkana pitkään, mutta ei oikein enää. Viimeisten viiden ottelun kuntopuntarissa Burnley on komeasti viides juuri Chelsean edellä. Burnleyllä on kolmen voiton putki, nurin ovat menneet Wolves, Bournemouth ja Cardiff.

Viime kierrosten voittoputki tuli Burnleylle hyvään paikkaa, sillä loppukausi sillä on tiukka. Edessä ovat vielä ottelut Manchester Cityä, Evertonia ja Arsenalia vastaan. 40 pistettä on pidetty maagisena rajana, jolla sarjapaikka varmistetaan, eli Burnley olisi yhtä tasapeliä vajaa valmis kesälomalle.

Burnley on ilman Crouchia, Lennonia ja Defouria. Bardsleyn pelaaminen on epävarmaa.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.28 – 6.10 – 13.00. Chelsea -1.5 saa kertoimeksi 1.76, ja voi sitä pienellä kokeilla. Chelsealla on varaa laittaa ykkösketju kentälle, ja kyllä se on tällä kaudella sen verran Burnleytä parempi.

 

Kaikki Vihjeet

Aseta vetosi