Valioliiga: Manchester City - Liverpool 3.1.2019

Mo Salah ja Fernandinho

Nyt on iso ottelu Valioliigassa. Liigäykkönen Liverpool kohtaa suurimman vastuksensa Manchester Cityn tämän Etihad -stadionilla. Liverpool on tällä hetkellä seitsemän pistettä Cityä edellä, joukkueiden välissä on vielä pisteen Cityn edellä ja ottelun enemmän pelanneena Tottenham. Jos Pool onnistuu voittamaan tänään Etihadilla, niin kymmenen pisteen kaula, kun vajaa pulet kaudesta on pelaamatta, alkaisi jo olla ratkaiseva.

Liverpool on huimassa kunnossa. Alkuviikosta se paukutteli viisi kassia Arsenalin verkkoon. Citykin voitti viime kierroksella, kun se oli Southamptonin kentällä parempi 1-3. Muuten City on viime viikkoina ollut alamaissa. Se on voittanut vain kerran neljästä viime ottelusta kaikki turnaukset mukaan lukien.

Aseta vetosi näillä vedonlyöntisivuilla

  • Nr
  • Vedonlyöntisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Bonus

 

Uutiset Cityn leiristä kertovat, että Pep Guardiola olisi listannut kuusi avainkohtaa, jolla joukkue lähtee Liverpoolin kaatoon. Näillä mennään:

1 – Liverpoolin veskari Alissonia pitää prässätä aina, kun hänellä on pallo jaloissa.

2 – Cityn veskarin Edersonin taas pitää laittaa pitkää palloa entistä enemmän.

3 – City pelaa puolustuksessa paitsioansaa

4 – Erikoistilanteissa pitää pelata paremmin, ja hakea keskityksissä Laportea

5 – Danilo pelaa vasemman pakin paikalla, ja tarkoitus on löytää Poolin Alexander-Arnoldista heikkouksia

6 – Hyökkäys, hyökkäys, hyökkäys, City hyökkää vaikka olisi johdossa.

Syyskaudella maaliton tasuri

Aiemmin tällä kaudella joukkueet pelasivat Liverpoolin Anfieldilla maalittoman tasapelin, mutta jos Guardiolan jengi yhtään on tänään ohjaksissa, niin ottelu ei pääty maalittomana.

Viime kaudella tämä sama ottelu päättyi 5-0 Citylle. Peli pelattiin jo alkukaudesta syyskuussa, mutta se antoi osviittaa siitä, minkälainen Guardiolan joukkueen ylivoima voisi olla. Viime kaudella City johti 20 ottelun jälkeen Liverpoolia 20 pisteellä.

Sittemmin tilanne on muuttunut. Nyt City on hävinnyt kolme kertaa viimeisistä viidestä Valioliigan ottelusta, ja siinä rytäkässä se putosi liigan kärkipaikalta kolmoseksi.

Cityn keskikentän taiturin Kevin De Bruynen pelaaminen on epävarmaa, hänellä on jonkinlainen lihasvamma. Jos De Bruyne ei pelaa, eikä Gundogan ole myöskään pelikunnossa, niin sitten Cityn keskikenttä taitaa olla Silva, Silva ja Fernandinho. Walker, Sane ja Stones olivat sivussa viime ottelussa Southamptonissa, mutta nyt he lienevät avauksessa.

 

Liverpool on ilman Matipia ja Gomezia, mutta Milner on pelikunnossa. Jurgen Kloppilla on valinnanvaraa keskikentälle, Wijnaldum ja Fabinho saanevat kutsun avaukseen ja Henderson sekä Keita aloittavat vaihtopenkillä.

 

Vetopuolella Cityn voittokerroin on hieman yli kahden ja Liverpoolin noin 3.50. Nämä lienevät kohdallaan, kyllä Cityn pitää olla selvä suosikki kotonaan. Ottelusta odotetaan runsasmaalista, yli 2.5 maalia saa kertoimeksi vain noin 1.65 -lukemia. Liverpoolin vahvuus on puolustus, mutta ei se näin kovassa paikassa tällä kaudella vielä ole ollut. Pariisissa PSG:tä vastaan peli päättyi 2-1, joten pelataan tähän otteluun yli 2.5 maalia betsi.

 

 

Kaikki Vihjeet

Aseta vetosi