Valioliiga: Tottenham - Huddersfield 13.4.2019

Tottenhamin Son
Tottenhamin viikonlopun vastustaja Huddersfield on jo pudonnut Valioliigasta. Sen motiivi on kyseenalainen, joko homma kulkee vapautuneesti tai sitten viimeinen puristus puuttuu kokonaan.

Tottenhamilla saattaa olla virittäytyminen kehnoa Huddersfieldiä vastaan hieman hankalaa, sillä viikolla otettu mainio 1-0 -voitto Manchester Citystä Mestareiden liigassa on varmasti päällimmäisenä mielessä.

Spurs voitti edellisen Valioliigan ottelunsa, kotikentällä upouudella Tottenham Hotspur -stadionilla se kukisti Crystal Palacen 2-0. Se on nyt liigan sarjataulukossa nelosena. Kisa ensi kauden Mestareiden liigan paikoista on kova, Chelsea, Spurs, Arsenal ja ManU ovat kaikki viiden pisteen sisällä. Tosin jos Tottenham voittaa tällä kaudella Mestareiden liigan, niin sitten se pääsee voittajana mukaan ensi kauden liigaan.

Tottenham oli heikossa kunnossa ennen Palace -voittoa. Helmikuun 23. päivän ja maaliskuun viimeisen välillä se sai kasaan yhden vaivaisen liigapisteen 15 mahdollisesta.

Nyt kun Tottenhamilla on viimein uusi komea stadion, niin seuran olisi kyllä päästävä ensi kauden UCL-liigaan. Sen verran merkittävä turnaus Mestareiden liiga on, että se jakaa suurseurat voittajiin ja häviäjiin. UCL tuo rahaa sekä vetovoimaa pelaajamarkkinoilla.

Aseta vetosi näillä vedonlyöntisivuilla

  • Vedonlyöntisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Bonus

 

Kanen paha loukkaantuminen

Manchester Cityn voittaminen kotikentällä 1-0 antaa Spursille todellisen mahdollisuuden päästä Mestareiden liigassa eteenpäin. Hieno voitti toi joukkueelle huonojakin uutisia. Hyökkääjätähti Harry Kane nilkutti kentältä ulos toisen jakson alkupuolella, ja näyttää mahdolliselta, että Kane on loppukauden sivussa. Aikaisemmin Tottenham on pärjännyt melko hienosti ilman Kanea, paikkaajaksi on noussut korealainen Son. Son teki myös maalin tiistain City -ottelussa.

Tottenham kohtaa Cityn Etihadilla UCL:n toisessa osassa jo ensi viikolla, ja manageri Pochettino saattaa hyvinkin lepuuttaa Huddersfieldiä vastaan avainpelaajiaan. Son varsinkin on nyt Kanen ollessa sivussa hyvin arvokas pelaaja.

Dele Allikin loukkasi itseään Cityä vastaan, vamma on ranteessa ja se saattaa pitää Allin sivussa tänä viikonloppuna. Dier, Aurier ja Lamela ovat muut sairastupalaiset.

Umpikehno Huddersfield

Huddersfeldin putoaminen Championshipiin varmistui jo maaliskuun lopulla, ja se on melkein ennätys. Huddesfield on ollut tällä kaudella yksi Valioliigan kaikkien aikojen kehnoimpia joukkueita. Se on voittanut 33 ottelusta vain kolme, ja maaleja se on tehnyt surkeat 19. Managerina aloitti kauden David Wagner, ja nyt hommaa hoitaa Jan Siewert. Jää nähtäväksi, että kuka aloittaa ensi kaudella joukkueen jälleenrakennuksen.

Huddersfieldillä on nyt alla viiden tappion putki. Viimeisistä kymmenestä vierasottelustaan Huddersfield on saanut yhden pisteen, maaliero on 5-21.

Lokakuussa 2017 Huddersfield voitti Manchester Unitedin 2-1. Tämän jälkeen se on pelannut 19 ottelua liigan top kuutosta vastaan, ja hävinnyt näistä 17. Viimeiset kymmenen se on hävinnyt.

Huddersfieldin Laurent Depoitrella ja Philip Billingillä on sen verran loukkaantumisvaivaa, että kummankin pelaaminen ratkeaa vasta aivan ottelun alla. Adama Diakhaby on varmuudella sivussa, samaten Abdelhamid Sabiri on sivussa.

Veskaripuolella Jonas Lossl on ollut sivussa kaksi viimeistä ottelua, mutta nyt hän saattaa tulla avaukseen. Toinen veskari Ben Hamer on pelannut kuusi liigaottelua tällä kaudella, ja päästänyt maalin joka 27 minuutti.

Ottelun tulos on tyystin kiinno Tottenhamin valmistautumisestaä. Mestareiden liiga on seuralle juuri nyt iso juttu, ja ensi viikon City -otteluun halutaan tuore ja kova avauskokoonpano.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.23 – 6.90 – 15.00, ja kotijoukkueen kerroin on varmasti aivan liian vähän. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi jopa 2.70, ja sen voi mielihyvin pelata. Kane on sivussa, ja jos vielä Sonille annetaan huilivuoro, niin Spursin hyökkäyspää on selvästi normaalia vaisumpi.

 

Kaikki Vihjeet

Aseta vetosi