Unibet – Arvostelussa vedonlyönnin jättiläinen  

Hot

Unibet on moneen kertaan palkittu vedonlyönnin pioneeri, joka on tarjonnut vedonlyöntipalveluitaan jo yli 15 vuoden ajan. Tukholman pörssiin listattu Unibet on pelialan suurimpia operaattoreita, ja palvelut ovat sen mukaiset.

Yhtiön palveluihin kuuluvat vedonlyönnin lisäksi pokerihuone, bingohuoneet ja netticasinopelit. Kyseessä on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista pelialan brändeistä, jolla on yli 9 miljoonaa pelaajaa yli sadassa eri maassa.

TUTUSTU UNIBETIN HUIKEISIIN KESÄTARJOUKSIIN 2019 TÄSTÄ >>

 

Unibet Arvio
Tervetulobonus 95%
Mobiili 90%
Maksutavat 100%
Käyttökokemus 85%
Asiakaspalvelu 100%
Overall
100%

Kohteet ja kertoimet

Pohjoismaisen omistuksen vuoksi Unibetin valikoima on pitkälti painottunut eurooppalaisiin lajeihin. Unibet on kohdentanut palvelunsa myös Suomeen jo yli kymmenen vuoden ajan, joten mukana on paljon sellaisiakin suomalaiskohteita, joita pienemmiltä vedonlyöntipalveluilta ei löydä.

Jalkapallo on luonnollisesti Unibetin suurin laji. Parhaimmillaan Mestarien liigan tai Euroopan pääsarjojen otteluihin tarjolla oli yli sata eri vetomahdollisuutta jokaiseen otteluun! Unibetin kohdevalikoimalle ja kertoimille pystyvät käytännössä kilpailemaan ainoastaan muut vedonlyönnin jättiläiset Betsson ja Nordicbet.

Kotimaan lajeista voi Unibetilla lyödä vetoa paljon laajemmalla kattauksella kuin Suomen Veikkauksella. Jalkapallon kohdevalikoima ulottuu Veikkausliigasta aina Ykköseen ja Kakkoseen, ja jääkiekossakin vetoja voi asettaa aina Suomi-sarjaan saakka. Jääkiekkoveikkaajalle Unibet on erinomainen valinta, sillä valinnanvaraa riittää kaikkiin Liiga-matseihin aina noin 60 eri vetokohteen joukosta!

Unibetin suuruuden huomaa paitsi sivuvetojen ylivoimaisesta määrästä, myös upeasta live-kohdevalikoimasta. Esimerkiksi tällä kaudella Unibet tarjoaa jokaiseen Espanjan La-Liga-matsiin live-kertoimet videostreamilla! Myös jokaiselta kotimaisen lätkän ja futiksen kierrokselta löytyy otteluita Unibetin live-kohteista.

Uusien pelaajien 200€ tervetuliaisbonus

Unibet antaa kaikille uusille pelaajilleen täyden 100% talletusbonuksen kaikkiin ensitalletuksiin 200€ saakka. Tallettaessasi esimerkiksi 50 euroa, saat pelattavaksesi yhteensä 100 euroa! Tämän lisäksi pääset lyömään 10€ riskittömän vedon Unibetin mobiilisivustolla.

Talletukset ja asiakaspalvelu

Suomalaiset ovat aina kuuluneet rahapeleissä Euroopan kärkimaihin. Vaikka Unibet toimii nykyään yli sadassa maassa, aikoinaan olimme yksi ensimmäisistä maista, jolle yhtiö lokalisoi koko palvelunsa sivustoa ja asiakaspalvelua myöden.

Unibetilla kaikki palvelut ovat yksinkertaisesti alansa parhaita. Suomenkielistä asiakastukea saa päivittäin aamusta iltaan, eivätkä viikonloput tai pyhäpäivät tee poikkeusta. Myös rahansiirrot onnistuvat turvallisesti kotimaisten verkkopankkien kautta tai suoraan luottokorteilla.

Unibet toimii Maltan pelilisenssillä, eli kotiutukset ovat verovapaita.

Unibet lyhyesti – kenelle suosittelemme?

Unibet on alansa pitkän linjan veteraani, ja todellinen rahapelien moniosaaja. Vedonlyönti on kuulunut Unibetin valikoimaan alusta saakka, jonka vuoksi kohteiden valikoima on kiistatta yksi Euroopan laajimpia. Myös kertoimet ovat kilpailukykyiset – keskimäärin noin 10 % paremmat kuin Veikkauksella.

Suomi on aina kuulunut Unibetin pääkohderyhmään, minkä vuoksi tarjolla on runsaasti pelattavaa suomalaisiin sarjoihin ja lajeihin. Kotimaiset salibandyt, pesäpallot ja koripallot kuuluvat Unibetin perusvalikoimaan, kuten myös jalkapallon ja jääkiekon liigat aina Kakkoseen ja Suomi-sarjaan saakka.

Unibetia voi varauksetta suositella kenelle tahansa. Kyseessä on täydellisesti Suomeen lokalisoitu palvelu, jossa asiakaspalvelu on suomenkielistä ja rahansiirrot onnistuvat kumpaankin suuntaan verkkopankilla. Lisäksi Unibet tuplaa kaikkien uusien pelaajien talletukset aina 200€ saakka!