advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Urheiluveikkaus on vedonlyöntisivujen suosituinta antia

Urheiluveikkaus on kiehtova harrastus ja jännittävä rahapeli. Me suomalaiset olemme tunnetusti kovia vedonlyöjiä, ja sitäkin kovempia penkkiurheilijoita ja urheilulajien asiantuntijoita. Jopa niin kovia, että monet eurooppalaiset vedonlyöntitoimistot kohdentavat koko kohdetarjontansa myös Suomeen.

Tälle sivulle olemme keränneet asiaa urheiluveikkauksesta ja eri urheilulajeista vedonlyönnin näkökulmasta. Alta pääset tutustumaan ulkomaisten vedonlyöntisivustojen suomalaisten kohteiden tarjontaan, ja yllättymään kuinka helppoa vedonlyönnin aloittaminen onkaan!

Lyö vetoa suosikkiliigoistasi täällä

Miten alkuun urheiluveikkauksessa?

Urheiluveikkauksessa helpoiten alkuun pääsee katselemalla itselleen sopivan lajin kohdetarjontaa vedonlyöntipalveluiden sivustoilta. Aluksi on aiheellista opetella myös alan perustermit ja tutustua eri vetomuotoihin ja niiden eroihin.

Suomalaiselle vedonlyöjälle yleisin valinta on kotimainen jääkiekko tai jalkapallo. Nämä molemmat ovat hyvin edustettuina pohjoismaisilla vedonlyöntisivustoilla, jotka myös palvelevat suomeksi ja tarjoavat pelaajien käyttöön suomalaiset maksutavat.

Hyviä esimerkkejä ovat Betsson ja Nordicbet, jotka tarjoavat kertoimia kotimaisen jalkapallon Veikkausliigaan, Ykköseen, Kakkoseen ja jopa Kolmoseen, johon edes suomalainen Veikkaus ei tarjoa kertoimia! Myös jääkiekossa vetoa voi lyödä ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla aina Liigan ja Mestiksen lisäksi Suomi-sarjaan ja naisten lätkäliigoihin saakka.

Aloittavan urheiluveikkaajan kannattaa ehdottomasti hyödyntää vedonlyöntibonuksia pelikassan kasvattamisessa. Tavallisesti vedonlyöntisivustot tuplaavat ensimmäisen talletuksen, joten saat heti kerralla tuplapelikassan ikävien tappioputkien varalta. Muutenkin pelikassassa tulisi olla tarpeeksi rahaa, jotta tappioputket eivät syö kassaa koskaan kuivaksi.

Vedonlyöntikohteet ja urheilulajit

Vetoa voi lyödä nykyään lähes mistä tahansa. Jo pelkästään jalkapalloon on yksittäisillä vedonlyöntipalveluilla tarjottavanaan jo kymmeniä tuhansia kohteita. Olemme kirjoittaneet pienet alkuoppaat kaikista suomalaisten vedonlyöjien suosikkilajeista, jotka löydät alta.

Tienaa urheiluveikkauksella

Suomessa on paljon henkilöitä, jotka tienaavat elantonsa pelkästään urheiluvedonlyönnillä. Vedonlyöntiammattilaisuus vaatii todellista omistautumista lajilleen, ja täydellistä kykyä laskea todennäköisyyksiä paremmin kuin kertoimia asettavat vedonlyöntiyhtiöt. Voittavan vedonlyönnin perusperiaate on tehdä vetoja, joissa kerroin on liian suuri tapahtuman todennäköisyyteen nähden, jolloin syntyy ns. positiivinen odotusarvo.

Ammattilaisuuden lisäksi yhä useampi intohimoinen urheilufani tienaa vedonlyönnillä sivutuloa puoliammattilaisena. Erityisesti monet paikalliset lajit tarjoavat hyvät puitteet tehdä positiivista tulosta huolellisten analyysien ja kattavan lajituntemuksen avulla. Esimerkiksi divarijalkapallossa tai salibandyssa taitavilla vedonlyöjillä on mahdollisuus hankkia itselleen ylivoimainen lajituntemus kertoimenlaskijoita vastaan.

Voittavaan vedonlyöntiin tarvitaan kykyä analysoida monista eri vertailuaspekteista oma prosentuaalinen todennäköisyysarvio. Näitä huomioonotettavia seikkoja ovat edelliset kohtaamiset, joukkueiden väliset voimasuhteet, kotiedun merkitys, kuntopuntari ja erilaiset vaikeasti havaittavat lainalaisuudet. Etenkin suurempiin lajeihin statistiikkaa ja tilastodataa on tarjolla runsaasti, joita taitavat vedonlyöjät osaavat käyttää hyödykseen omia arvioita laskeskellessa.

Brands

 

[Rating shortcode=”Rating”]

Thank you for rating4.7 | 39 votes