Uudet vedonlyöntisivustot 2020

Urheiluvedonlyönti on Suomessa suositumpaa kuin koskaan ennen. Tämä näkyy myös vedonlyöntisivustojen määrässä, uusia sivuja nousee kuin sieniä sateella. Uusien yrittäjien taso on kuitenkin varsin kirjava, joten kannattaa olla tarkkana mille sivustolle rahansa tallettaa ja vetonsa lyö. Me pyrimme helpottamaan pelaajien tilannetta listaamalla parhaat uudet vedonlyöntisivustot.

Uudet vedonlyöntisivustot ovat parhaimmillaan varsinainen siunaus pelaajille. Kilpailu tekee aina hyvää, niin myös vedonlyöntimarkkinoilla. Uudet tulokkaat tarjoavat asiakkailleen uusia innovaatioita ja entistä parempia bonuksia. Tämä varmistaa sen, että myös pitempään markkinoilla olevat sivustot eivät voi jäädä lepäämään laakereillaan. Kaikki tämä sataa suoraan suomalaisen vedonlyöjän laariin.

Uudet vedonlyöntibonukset elokuu 2020

Vanhassa vara parempi, vai onko?

Suurin osa suomalaisista vedonlyöjistä pelaa edelleen valtaosan ajasta vanhoilla tutuilla sivustoilla. Ikiaikaiset laatusivut kuten Unibet, NordicBet, Betsson tai Expekt ovat pääosin ihan kelpo valintoja nykyäänkin. Nämä ikiaikaiset ”dinosaurukset” ovat itse asiassa nostaneet viime vuosina profiiliaan ja tasoaan huomattavasti. Tästä kiitos kuuluu juuri uusien tulokkaiden aiheuttamalle kilpailulle.

Suosittelemme kuitenkin käyttämään hetken aikaa ja lukemaan tämän sivun huolella läpi. Vähintäänkin saat lisää tietoa vedonlyöntisivustojen nykytilasta. Samalla löydät rahanarvoisia etuja ja keinoja parantaa menestystäsi vedonlyönnissä. Parhaimmillaan koko käsityksesi vedonlyöntisivuista voi mennä uusiksi. Ala muuttuu vauhdilla, joten tuleen ei ole varaa jäädä makaamaan.

Uusi on aina uusi

Vanha sanonta ei sellaisenaan päde vedonlyöntisivuihin, mutta jotain totuutta siinäkin on. Uudet vedonlyöntisivustot eivät koskaan ennen ole olleet yhtä laadukkaita kuin nykypäivänä. Tekninen kehitys on ollut tälläkin alalla nopeaa. Nyt lähes jokainen uusi tulokas on teknisesti erittäin laadukas kokonaisuus. Erojakin toki silti on.

Uudet sivustot joutuvat myös kilpailemaan asiakkaistaan paljon kovemmin kuin vanhat konkarit, joilla asiakasrekisterit ovat jo valmiiksi kilometrien mittaisia. Suomeksi sanottuna tämä tietää enemmän markkinointia, eli kampanjoita ja bonuksia pelaajille. Jos asian haluaa ilmaista vielä selkeämmin, voi todeta että yhtälö tietää pelaajille enemmän rahaa.

Otetaanpa esimerkki. Mobilebet ja sisarsivustonsa ComeOn! eivät ole Suomessa niitä tunnetuimpia vedonlyöntisivustoja, ainakaan vielä. Tämän takia ne hankkivat uusia pelaajia valtavilla bonuksilla. Pienellä kassalla pelaavat voivat moninkertaistaa ensimmäisen talletuksensa ja isommallakin pinkalla liikkeellä oleva voi sen tuplata. Onkin helppo huomata, miksi uudet vedonlyöntisivustot ovat tätä nykyä niin suosittuja.

 • Vedonlyöntisivusto
 • Pelaamaan
 • Bonus
 • Arvio
 • Bonus

 

Mikä tekee uudesta vedonlyöntisivustosta laadukkaan?

Sinänsä vedonvälittäjän laadukkuus ei perustu sen ikään, hyviä ja vähemmän hyviä sivustoja on niin vanhoissa kuin uusissakin yrittäjissä. On kuitenkin jotain aivan kriittisiä tekijöitä, joita on syytä tarkastella nimenomaan silloin kun kyseessä ovat uudet vedonlyöntisivustot.

 • luotettavuus
 • kohteet ja kertoimet
 • mobiilipelaaminen
 • bonukset
 • verovapaat voitot
 • suomenkielisyys
 • rahansiirrot

Lista ei ole missään erityisessä järjestyksessä. Joku toinen arvostaa enemmän isoja bonuksia, kun taas satunnaisesti lätkämatsissa live-vetoa lyövälle mobiilikäytettävyys voi olla ainoa merkittävä tekijä. Yhtä kaikki, nostamme silti ykköseksi luotettavuuden. Hyvälläkään sivustolla ei ole paljon käyttöä, jos ei voi olla varma että rahat liikkuvat nopeasti ja luotettavasti myös takaisin pelitililtä pelaajille.

Luotettavuus

Uudet vedonlyöntisivustot ansaitsevat aina erityishuomion tarkasteltaessa sivuston luotettavuutta. Valitettavasti pelisivustojen määrän kasvaessa hurjasti, joukkoon mahtuu väistämättä myös mätiä omenoita. Jälkiviisaus on turhaa, mutta on silti helppo todeta että ainakin julkitulleet tapaukset olisi ollut helppo välttää pienellä tutkimustyöllä.

Me olemme listanneet sivuillemme ainoastaan turvallisia vaihtoehtoja. Usein se tarkoittaa jättimäisen peliyhtiön olemista taustalla, kuten vaikkapa tulikuuman uutuuden Rizkin tapauksessa. Toisinaan kyseessä on pitkän linjan peliyhtiö, joka syystä tai toisesta on vastikään tullut Suomen markkinoille. Tämä on tilanne esimerkiksi Jetbullin ja Yobetitin kohdalla, jotka molemmat ovat isoja yhtiöitä ja toimineet alalla jo pitkään.

Saatat löytää netistä valtavia bonustarjouksia, jotka vaikuttavat jopa liian hyviltä ollakseen totta. Usein tilanne onkin juuri tämä. Jos et ole ihan varma mihin olet rekisteröitymässä, suosittelemme vähintään laittamaan googlen hakukoneeseen yhtiön nimen ja lukemaan pelaajien kokemuksia. Vielä helpommalla pääset, kun valitset itsellesi mieluiset uudet vedonlyöntivustot listastamme.

Kohteet ja kertoimet

 • NHL, Valioliiga, NBA ja muut isot sarjat
 • SM-liiga, Veikkausliiga sekä kotimaan alasarjat
 • Tennis, golf sekä muut yksilölajit
 • Talviurheilu
 • E-urheilu
 • Viihdevedot kuten Euroviisut

Uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat pääosin varsin vankan kattauksen pelikohteita. Usein myös kertoimet ovat kohdallaan. Syykin on selvä, kovassa kilpailussa asiakkaat eivät huonoilla hinnoilla sivustolle siirry. Varsinkin kohdevalikoimassa on kuitenkin eroja. Tässä kohdin esiin nousee myös jokaisen pelaajan oma profiili.

Jos lyöt vetoa lähinnä isoista urheilusarjoista ja tapahtumista kuten Valioliiga, NHL, NBA, tenniksen ATP-kiertue tai vaikkapa jalkapallon tai jääkiekon arvokisat, on kokolailla yhdentekevää minkä tai mitkä uudet vedonlyöntisivustot ovat käyttöösi. Jos taas valtaosa pelikohteistasi tulee pienemmistä sarjoista, joihin tässä yhteydessä on pakko laskea myös muun muassa jääkiekon SM-liiga tai jalkapallon Veikkausliiga, asia ei ole lainkaan niin yksiselitteinen.

Kotimaiset sarjat ja tapahtumat ovat vaikkapa Keski-Euroopasta katsoen melko marginaalisia tapauksia. Toki kaikki listaamamme uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat vähintään 1×2-vedot kotimaisiin pääsarjoihin ja usein alasarjoihinkin. Jos kuitenkin haluat enemmän kohdevalikoimaa, kuten maalintekijävetoja ja muita erikoisvetoja, suosittelemme pohjoismaisia yhtiöitä kuten Rizk, ComeOn!, Nopeampi.com tai Bethard.

Mobiilipelaaminen

Uudet vedonlyöntisivustot toimivat pääosin loistavasti myös pienemmillä ruuduilla. Nykyisin on oikeastaan aivan mahdotonta tulla markkinoille ilman toimivaa mobiilioptimoitua sivustoa. Kaikista vedoista jo selvästi yli puolet lyödään puhelimella tai muulla kannettavalla laitteella. Uudet vedonlyöntisivustot ovatkin jo lähtökohtaisesti suunniteltu mobiilikäyttäjiä ajatellen.

Kaikki listaamamme uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat myös rahansiirrot kätevästi mobiilissa. Tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset tai tunnukset vaikkapa e-lompakkoon ja olet aina vain minuutin tai parin päässä vetojen asettamisesta. Tämä on erinomaisen kätevä ominaisuus, jos vaikkapa kesken jalkapallomatsin haluaa hyödyntää näkemäänsä vedonlyönnin muodossa. Tai hakea ihan vaan lisäjännitystä matsiin.

Minkälaisia bonuksia uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat?

Bonukset ovat usein se näkyvin keino, joilla uudet vedonlyöntisivustot asiakkaista kilpailevat. Se on täysin ymmärrettävää, sillä kylmä käteinen on uusien pelaajien houkuttelussa selvästi toimivampi tapa kuin vetoaminen vaikkapa tekniseen edistyksellisyyteen.

 • Ensitalletusbonukset
 • Ilmaisvedot ja riskittömät vedot
 • Voiton tuplaus ja tehostetut kertoimet
 • Ilmaisraha

Ensitalletusbonukset

Talletusbonukset ovat selvästi yleisin tarjous, joita uudet vedonlyöntisivustot käyttävät uusia asiakkaita kalastellessaan. Talletusbonusten etu on niiden selkeys. Esimerkiksi 100% bonus 100€ asti on simppeli tarjous, joka pelaajan on helppo ymmärtää.

Oman mausteensa ensitalletusbonuksiin – ja talletusbonuksiin yleensä – tuovat kierrätysvaatimukset. Uudet vedonlyöntisivustot eivät anna seteleitä pelaajille ilmaiseksi, tämä olisi kovin vaikea tie pyörittää liiketoimintaa. Sen sijaan bonukset on kytketty kierrätysvaatimuksiin, jotka täytettyään pelaaja saa bonusrahat omikseen.

Kierrätysvaatimukset vaihtelevat, mutta yleinen taso on 5-8 kertaa talletuksen ja bonuksen summa. Esimerkiksi NightRush vaatii 7-kertaista kierrätystä sekä bonukselle että talletukselle. Jos siis talletat vaikkapa 50€ ja saat sille toiset 50€ bonusta, tulee vetoja lyödä 700€ edestä (50€ + 50€ = 100€ * 7 = 700€) ennenkö bonus on ”vapautettu”. Aktiiviselle vedonlyöjälle tämä ei ole temppu eikä mikään, mutta jos vetoja lyö harvemmin, kierrätys voi olla työlästä.

Tarkista aina bonuksen ehdot ennen kuin avaat tilin uudelle vedonlyöntisivustolle!

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot

Uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat melko usein myös ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja. Käytännössä puhutaan lähes samasta asiasta, mutta ero on tärkeä ymmärtää.

Ilmaisvedon saat haltuusi joko välittömästi rekisteröidyttyäsi sivustolle tai tehtyäsi ensimmäisen talletuksen. Vedon voit käyttää haluamaasi kohteeseen ja yleensä myös voitot ovat käytettävissäsi ilman erillisiä rajoituksia.

Esimerkiksi Karamba tarjoaa uusille suomalaisille asiakkailleen 10€ ilmaisvedon. Vedon saa käyttöönsä kun on tehnyt ensimmäisen talletuksen ja lyönyt yhden vähintään 10€ vedon minimikertoimella 2.00. Ilmaisvedolla ei ole mitään rajoituksia ja mikä parasta, voitot ovat täysin puhdasta käteistä ilman mitään kierrätysvaatimuksia.

Riskitön veto puolestaan tarkoittaa sitä, että voit lyödä esimerkiksi ensimmäisen vetosi riskittä. Avaat siis tilin, teet talletuksen ja lyöt vetosi. Jos veto ei osu, saat panoksesi takaisin.

Voiton tuplaus ja tehostetut kertoimet

Voiton tuplaukset tai tehostetut kertoimet ovat tervetuliaistarjouksina harvinaisempia, mutta niitäkin löytyy. Esimerkiksi isojen urheilutapahtumien tai yksittäisten otteluiden alla uudet vedonlyöntisivustot voivat houkutella asiakkaita hurjilla tervetuliaiskertoimilla.

RedBet herätti huomiota tarjoamalla Suomen voitosta 2020 jääkiekon MM-kisojen finaalissa kerrointa 50 uusille asiakkaille. Jälkikäteen on helppo sanoa, että tarjoukseen kannatti tarttua.

Ilmaisraha

Kaikista harvinaisin uuden pelaajan tarjous on suora ilmaisraha. Joskus tarjolla on pieni porkkana jo tilin avaamisesta, mutta useimmiten ilmaisraha on kytketty ensimmäiseen talletukseen. Esimerkiksi Betser tarjoaa suomalaisille pelaajille 10€ ilmaisrahaa ensimmäisen lyödyn vedon jälkeen. Betser ei myöskään usko kierrätysvaatimuksiin, vaan kaikki raha on aina oikeaa ja heti käytettävissäsi.

Verovapaat voitot suomalaisille pelaajille

Varsinkin aktiivisille vedonlyöjille pelivoittojen verovapaus on todella tärkeä asia. Jos voittoihin lätkäistiin vielä verot päälle, monen pelaajan tuotot jäisivät kovin pieniksi. Mistä sitten tunnistaa uudet vedonlyöntisivustot, joilla pelaamalla ei tarvitse huolehtia veroseuraamuksista?

Asia on hyvin simppeli. Jos vedonlyöntisivusto omaa pelilisenssin ETA-alueelta (Euroopan talousalue), voitot ovat suomalaiselle pelaajalle verottomia. Jos taas lisenssi on vaikkapa Curacaon paratiisisaarelta tai Kahnawaken intiaanireservaatista, voitot muuttuvat verolliseksi tuloksi.

Suurin osa uusista vedonlyöntisivustoista, jotka Suomessa ovat esillä, on lisensoitu Maltalle, Gibraltarille tai Brittein saarille. Kaikki nämä on hyviä vaihtoehtoja suomalaiselle vedonlyöjälle, sillä ne kuuluvat ETA-maihin. Suosittelemme tarkastamaan vedonlyöntisivuston lisensoinnin aina ennen tilin avaamista.

Palvelua Suomen kielellä

Kaikki uudet vedonlyöntisivustot joita me olemme sivuillemme listanneet, tarjoavat palveluitaan selkeällä suomella. Samaa ei kuitenkaan voi sanoa kaikista muista markkinoilla, Suomenkin sellaisilla, toimivista vedonvälittäjästä.

Vielä tänä päivänäkin on ihan yleistä törmätä melko tunnettuihinkin sivustoihin, joiden lokalisointi on mennyt pahasti metsään. Jos sivuston suomenkielisessä versiossa on selkeitä kirjoitusvirheitä tai ”tönkkö-suomea”, suosittelemme valitsemaan jonkun toisen vaihtoehdon. Usein tämä tarkoittaa, ettei myöskään asiakaspalvelua ole tarjolla suomeksi.

Varsinkin ongelmatilanteissa on usein selvästi mukavampi asioida tutulla kotimaisella kielellä. Asian selittäminen on molemminpuolinen ymmärrys on silloin paljon helpompaa. Me olemme ottaneet esiin ainoastaan ne uudet vedonlyöntisivustot, josta saa tarvittaessa myös asiakaspalvelua helposti härmäksi.

Rahansiirrot sisään ja ulos

 • Nopeat ja turvalliset talletukset sivustolle
 • Vauhdikkaat kotiutukset
 • Kaikki tutut maksutavat

Yksi tärkeimmistä kriteereistä arvioitaessa vedonlyöntisivuston toimintaa on toimiva rahaliikenne. Hienoista kertoimista ei ole juuri iloa, jos niihin ei pääse kiinni nopeasti ja helposti. Yksi tärkeä osa tässä on toimiva rahaliikenne.

Talletukset

Listaamamme uudet vedonlyöntisivustot tukevat rahansiirroissa viimeisintä teknologiaa. Talletukset ovatkin aivan yhtä turvallisia pelisivustoille kuin kaikki muutkin verkkopankin tai nettilompakoiden kautta tehtävät transaktiot.

Huomionarvoista on, että sama pätee myös mobiilisiirtoihin. Voitkin täysin turvallisesti lisätä saldoa pelitilille vaikkapa kesken lätkämatsin, jos vaan tarvittavat tunnukset haluamaasi maksutapaan ovat saatavilla.

Toinen oleellinen seikka on talletusten nopeus. Aiemmin perinteisellä pankkisiirrolla tehty talletus saattoi kestää useamman päivän, ennenkö vedonlyöntisivusto kirjasi sen asiakkaan pelitilille. Nykyisin tilanne on paljon parempi. Tilisiirto on edelleen mahdollinen, mutta kaikki uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat myös paljon nopeampia tapoja kasvattaa pelitilin saldoa.

Nyrkkisääntönä voikin pitää, että kaikki talletukset näkyvät välittömästi pelitilillä. Tämä tarkoittaa, ettei pelaaja ole käytännössä koskaan yli parin minuutin päässä vedon asettamisesta.

Kotiutukset

Kotiutukset eivät ole aivan yhtä ripeitä, mutta kauaa voittojaan ei yleensä joudu odottamaan. Nopeimmin raha liikkuu sivustolta pelaajalle päin nettilompakoiden kuten Neteller tai Skrill kautta, voitot tulevat yleensä korkeintaan vuorokauden sisällä kotiutuspyynnöstä.

Luottokorttikotiutukset tai verkkopankkiin pyydetyt kotiutukset voivat kestää hieman kauemmin. Tässäkin on sivustojen välillä tosin eroja. Usein rahat ovat käytettävissä jo muutamassa tunnissa kotiutuksen aloituksesta, mutta toisinaan siirtoon voi mennä muutama vuorokausikin.

Huom! Mastercard ei tue kotiutuksia suomalaisille korteilleen. Jos olet tallettanut alun perin Mastercardilla, kotiutukset on kätevintä tehdä suoraan omalle pankkitilille.

Ennen ensimmäistä kotiutusta uudet vedonlyöntisivustot tyypillisesti varmentavat asiakkaan henkilöllisyyden. Tähän riittää yleensä kopio henkilöllisyystodistuksesta sekä kopio viime aikaisesta laskusta, josta ilmenee osoitetiedot. Prosessi on nopea ja kivuton ja tarvitsee tehdä vain kerran.

 Maksutavat

 • Verkkopankki
 • Luottokortit
 • E-lompakot
 • Paysafecard

Maksutavoista homma ei nykyisin jää kiinni. Kaikki listaamamme uudet vedonlyöntisivustot tukevat valtavaa määrää erilaisia maksutapoja.

Verkkopankissa tehtäviä siirtoja varten vedonlyöntisivustoilla on käytössään kaikki tunnetuimmat siirtopalvelut. Suomalaisille tunnetuimpia ovat Trustly ja Euteller, mutta muitakin vaihtoehtoja löytyy. Verkkopankkisiirrot ovat erittäin käteviä, sillä ne vaativat ainoastaan verkkopankkitunnukset.

Luottokorteista yleisimmät ovat Visa ja Mastercard. Kaikki uudet vedonlyöntisivustot tukevat näitä maksumaailman jättiläisiä. Varsinkin Visan käyttöä talletuksiin voi lämpimästi suositella, sillä myös voitot on tulevaisuudessa mahdollista kotiuttaa suoraan kortille.

Nettilompakot kuten Neteller ja Skrill ovat valtavan suosittuja varsinkin aktiivisten pelaajien keskuudessa. Moni pelaaja haluaa erottaa tavallisen rahaliikenteen ja niin sanotun ”pelikassan” toisistaan. Mikäpä olisikaan parempi keino siihen kuin nettilompakko.

Nettilompakkoon rahansiirto onnistuu aluksi ihan samalla tavalla kuin suoraan pelisivustollekin. Samoin kotiutukset hoituvat nopeasti pankkitilille, luottokortille tai muulle maksutavalle.

Huom! Kaikki uudet vedonlyöntisivustot eivät anna ensitalletusbonuksia pelaajalle, joka käyttää ensimmäiseen talletukseensa nettilompakkoa. Asia on kuitenkin aina selkeästi mainittu kyseisellä sivustolla sekä myös meidän arvostelussamme.

Myös paljon muita maksutapoja on tarjolla. Ennakkoon maksetut prepaid-kortit kuten Paysafecard ovat toisinaan erinomaisia valintoja. Jos ei syystä tai toisesta halua tililleen tai luottokortilleen tietoja siirroista pelisivustoille, kannattaa kipaista hakemassa Paysafecard tai muu vastaava kortti. Anonymiteetti on tällöin taattu.

Paysafecard ja muut ennakkoon maksetut kortit ovat nykyisin myös erittäin suosittuja lahjoja. Jos lahjansa haluaa käyttää vaikkapa jännityksen ja lisätuottojen hakemiseen vedonlyöntimarkkinoilta, se ei jää ainakaan siitä kiinni etteivätkö uudet vedonlyöntisivustot maksutapaa tukisi.

Uudet vedonlyöntisivustot vs Veikkaus

Moni suomalainen harvakseltaan vetoa lyövä harrastepeluri pelaa edelleen pelkästään kotimaisella Veikkauksella. Kannattaako näin tehdä? Vastaus on se legendaarinen pelialan tokaisu: Se riippuu. Jos vetoja kertyy vuodessa yhden käden sormilla laskettava määrä, ei välttämättä kannata nähdä sitä vaivaa että lähtee avaamaan uutta pelitiliä, varmentamaan sitä ja niin edespäin.

Jos kuitenkin vetoja kertyy keskimäärin edes muutama kuukaudessa, niin valinta on hyvin helppo. Tällöin kannattaa ehdottomasti avata tili jollekin listaamistamme vedonlyöntisivustoista. Paremmat kertoimet, laajempi kohdevalikoima sekä bonukset tekevät vedonlyönnistä paitsi tuottavampaa myös huomattavasti mielekkäämpää.

Veikkauksellakin on kuitenkin edelleen paikkansa suomalaisen vedonlyöjän repertuaarissa. Yhdistelmäpelejä kuten moniveto tai vakioveikkaus ei ihan sellaisinaan ole monellakaan vedonvälittäjällä tarjolla. ”Monarit”, Vakiot ja vaikkapa toto-pelit kannattaakin edelleen pelata ihan kotimaisen monopolin kautta.

 

Vinkkejä uuden vedonlyöntisivuston avaamiseen

Olemme nyt käyneet läpi tärkeimmät asiat, mitä kannattaa ottaa huomioon kun tutkailee uuden vedonlyöntisivuston valintaa. Listataanpa silti vielä pieniä vinkkejä, joita noudattamalla ei voi ainakaan mennä vikaan.

Valitse sivusto pelaajaprofiilisi ja mieltymystesi mukaan

Vedonlyöjiä laajan määritelmän mukaan on Suomessa varovaisestikin arvioiden satoja tuhansia. Tähän joukkoon mahtuu todella monenlaisia pelaajaprofiileja. Toiset kiikuttavat kerran vuodessa kupongin kioskille, kun taas toiset kärkkyvät nettisivuja päivittäen kärkikertoimia joka päivä tunnista toiseen. Suurin osa vedonlyöjistä osuu johonkin näiden ääripäiden väliin.

Jos olet aktiivinen pelaaja, kannattaa valita sivusto josta saat parhaan palautusprosentin ja hyvät bonukset. Isotkaan kierrätysvaatimukset eivät tällöin haittaa, sillä aktiivisella vedonlyöjällä kertyy lyhyessäkin ajassa iso määrä pelivaihtoa.

Jos pelitahtisi on rauhallisempi, kannattaa harkita hieman maltillisempaa bonusta tai ilmaisvetoja. Et välttämättä halua stressata kierrätyksen täyttymisestä määräajassa, joten vaikkapa ensimmäisen talletuksen ilmaisveto voi olla järkevämpi bonus.

Myös pelaamisen kohteet vaikuttavat sivuston valintaan. Lue tarkkaan arvostelumme sivustosta ennen kuin avaat tilin. Kuten aiemminkin mainitsimme, eri sivustojen painotukset ovat hieman erilaisia. Et löydä jokaiselta uudelta vedonlyöntisivustolta vaikkapa pesäpallokohteita tai kertoimia salibandyliigaan.

Shoppaile kertoimia ja bonuksia

Tämä on erittäin tärkeä pointti edes melko säännöllisesti vetoa lyöville! Hintoja vertaillaan ruokakaupassa, bensa-asemalla, sähkösopimuksissa ja monessa muussa yhteydessä. Kuitenkin vedot lyödään usein yhdelle ja samalle sivustolle, joka on kenties joskus muinoin tullut avattua.

Avaamalla pari kolme sivustoa varmistaa itselleen huomattavia etuja. Ensinnäkin lähes jokaiselta sivustolta saa käyttöönsä bonuksen. Ne kierrättämällä pelikassa kasvaa itsestään. Tämän lisäksi tulosta parantaa huomattavasti kertoimien ”shoppailu”. Kun vetoihin valitsee aina parhaan tai edes lähes parhaan kertoimen, vaikutus on pitkässä juoksussa valtava.

Suosittelemme yhdistämään aina vanhoja ja uusia vedonlyöntisivustoja. Jos sinulla on jo valmiiksi tili jollain perinteisellä sivustolla, kannattaa kylkeen avata tili tai pari myös uusille vedonlyöntisivuille. Tällöin käytössäsi on aina kattava kohdevalikoima kaikkiin lajeihin ja suurella todennäköisyydellä myös hyvät kertoimet tilanteesta riippumatta.

Kun olet kierrättänyt aktiiviset bonuksesi, voit valita uusia sivuja uusilla bonuksilla. Tällä tavoin pelikassa kasvaa lähes huomaamatta.

Muista myös live stream

Urheilun suoratoistopalvelut, live streamit, ovat kasvattaneet hurjasti suosiotaan vedonlyöjien keskuudessa. Uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat vaihtelevasti live streameja. Kannattaa aina tarkistaa arvostelustamme tai suoraan sivustolta, millainen kattaus lähetyksiä on tarjolla.

Parhaat sivustot lähettävät satoja tunteja suoraa huippu-urheilua päivittäin. Toisilta sivustoilta live streamit puolestaan puuttuvat kokonaan. Jos siis tykkäät seurata urheilua suorana ja ilmaiseksi netissä, kannattaa aina tsekata sivuston tarjonta tältä osin ennen tilin avaamista.

Yhteenveto

Uusia vedonlyöntisivustoja ilmestyy markkinoille hurjaa tahtia. Usein voikin olla vaikea pysyä perässä, mitkä niistä ovat laadukkaita ja mitkä vähintään hieman kyseenalaisia. Me olemme koonneet tälle sivulle tietoa juuri näitä ongelmia varten.

Kautta historian on vedonlyöntisivustojen joukossa ollut myös lukuisia ”mätiä omenoita”. Osa niistä on tehty tarkoituksella, osan markkinat tai joku muu syy on ajanut ahdinkoon. Me emme halua, että yksikään suomalainen vedonlyöjä joutuu jatkossa kärsimään epäreilun vedonlyöntisivuston toiminnasta.

Valitsemalla minkä tahansa listaamistamme uusista vedonlyöntisivustoista varmistat itsellesi korkeat kertoimet, hyvä bonukset, luotettavat rahansiirtomenetelmät sekä ennen kaikkea turvallisen vedonlyöntiympäristön.

Voit lukea jokaisesta listaamastamme sivustosta kattavan arvostelun plussineen ja miinuksineen klikkaamalla yhtiön nimen yhteydessä olevaa ”Arvostelu” linkkiä. Olemme koonneet arvosteluun kaiken tietämisen arvoisen, joka tulee ottaa huomioon.

Tutustu uusiin sivustoihin rauhassa ja avaa tili vasta, kun olet varma että kyseessä on juuri Sinun profiiliisi sopiva vedonlyöntisivusto.

Toivotamme parasta mahdollista pelionnea ja miellyttäviä pelihetkiä uusien vedonlyöntisivustojen parissa!