Vedonlyöntibonus – Kasvata pelikassaa bonusrahalla

Talletusbonukset ovat ilmaista valuuttaa vedonlyöntiin, joka kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön. Vedonlyöntisivustojen bonuksilla tuplaat pelikassasi hetkessä, ja saat lisäturvaa huono-onnisten tappioputkien varalle.

Luonnollisesti bonuksilla on ehtonsa, jotka vedonlyöntipalvelut ovat asettaneet väärinkäytösten estämiseksi. Tässä artikkelissa kerromme lisää kierrätysehdoista, ja kerromme vinkkejä bonusten hyödyntämiseen!

Nappaa parhaat vedonlyöntibonukset täältä

Talletusbonuksilla potkua pelikassaan

Useimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille pelaajille talletusbonuksia. Talletusbonukset pelaajat saavat käyttöönsä ensimmäisen talletuskerran yhteydessä, joko automaattisesti tai bonuskoodin syöttämällä. Talletusbonukset ovat myös selkeästi isoimpia bonuksia – parhaimmillaan voit saada jopa 200€ ilmaista bonusrahaa oman talletuksen päälle!

Bonukset ilmoitetaan yleensä prosenttimuodossa, eli esimerkiksi 100 % talletusbonus tarkoittaa yhteensä tuplasummaa pelirahaa. Jos siis talletat 100 euroa, saat pelitilillesi yhteensä 200 euroa pelattavaa. Bonukset kannatta todellakin hyödyntää, etenkin jos tarkoituksena on pelata ahkeramminkin kuin yksittäisiä vetoja silloin tällöin.

Muut bonukset – riskitönveto ja ilmaisveto

Vedonlyöntisivustot tarjoavat jatkuvasti myös muita erikoiskampanjoita ja promootioita. Näitä ovat yleensä ilmaiset- tai riskittömät vedot, jossa hävitessäsi saat panoksen kokonaan takaisin, tai vedon asettaessasi, saat vaikkapa 10€ tai 20€ ilmasvedon tilillesi. Usein tarjolla on myös mobiilibonuksia vedonlyöntiin, jotka toimivat juuri tällä samalla periaatteella, tai valikoituja etuja saman sivuston kasinopuolelle.

Aktiivisimpia kampanjoiden järjestäjiä ovat pääsääntöisesti suuret vedonlyöntipalvelut, kuten Unibet, Betsson ja Nordicbet. Etenkin suurempien urheilutapahtumien, kuten jalkapallon El Clásicon, mestarien liigan finaalin tai eri lajien MM-kisojen aikaan kannattaa seurata kampanjoita valppaana.

Tietoa bonusten kierrättämisestä

Vedonlyöntibonus on yleensä sidottuna kierrätysehtoihin, joiden täytyttyä bonusraha vapautuu pelitilin vapaaseen saldoon. Kierrätysehdot määräävät, kuinka monta kertaa summalla on pelattava ennen kuin raha on vapaata. Esimerkiksi Nordicbetin bonus on kierrätettävä 6 kertaa vähintään 1,8 kertoimen kohteissa. Jos talletus on 50€ (+50€ bonusrahaa), yhteensä vetoa on siis lyötävä 600 euron edestä.

Taitavalle vedonlyöjälle bonusehdot ovat helposti saavutettavissa, joten etenkin pitkällä tähtäimellä talletusbonukset kannattaa ottaa vastaan. Pitkässä juoksussa bonuksista saatava hyöty ja lisäturva ovat arvokkaampia kuin riski, ettei bonusta saisikaan kierrätettyä ulos.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä sivuston luotettavuus ja kohteiden laatu. Ei kannata juosta bonusten perässä pilipalisivustoilla, joissa kertoimet ja kohdevalikoima ovat yleensä heikompia. Tällä sivustolla esittelemme vain rehelliset kierrätysehdot tarjoavia palveluita, joissa myös itse pelaamme vedonlyöntiä.