Valitsimme parhaat vedonlyöntisivustot

Tältä sivulta löydät listan netin parhaista vedonlyöntisivustoista. Valitsimme ja arvioimme pelisivustot viiden kriteerin perusteella, jotka tulevat tässä:

luotettavuus ja hyvämaineisuus, suomalaisia kiinnostavien pelikohteiden määrä, kertoimien taso, voitonmaksujen nopeus, ja ehkäpä tärkeimpänä voittojen verottomuus.

Bethard welcome offer

Lisäki tärkeitä tekijöitä monelle veikkaajalle ovat myös bonukset, niiden määrä ja ehdot sekä sivuston kielivalikoima. Useimmat meistä pärjäävät toki rallienglannilla, mutta toisille suomen kielen puuttuminen on rajoittava tekijä. Bonukset ovat monelle merkittävä tekijä, koska niillä voi jopa tuplata oman pelikassan. Jos olet aloitteleva veikkaaja, tutustu ensin suosituimpiin veikkauspeleihin.

Parhaat Vedonlyöntitarjoukset
Bonus- 10 euron riskitön veto!

Unibet on täysin suomenkielinen sivusto, myös asiakaspalvelu. Verovapaat voitot. Netin laajin kohdevalikoima. Paljon myös suomalaisia lajeja.


Lunasta Tervetuliaistarjous Voittojen Tuplaus jopa 200€ as...

Verovapaat voitot, suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu. Todella runsas kohdevalikoima pre-match ja livevedonlyönnissä.


Päivittäin vaihtuvia tarjouksia!

Koska Nopeampi.com sivulle ei erikseen tarvitse rekisteröityä niin sivusto ei myöskään tarjoa rekisteröitymis- tai ensitalletusbonuksia.


Bonus- 100% bonus 100€ asti + 70€

Suomenkielinen sivusto, asiakaspalvelu ja verovapaat voitot. Kattavasti kohteita laidasta laitaan – paras valikoima kotimaisia lajeja ja alasarjoja!


Karamba vedonlyönti tarjoaa ilmaisen 10€

Verovapaat voitot, suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu. Kohtuullisen suuri pelivalikoima ei lajeihin


Jopa 1500€ cashback-rahaa!

Legolas.Bet ei houkuttele uusia asiakkaita mahtavilla avajaisbonuksilla vaan sivusto luottaa toimiviin cashback-kampanjoihin


Bonus- 100% talletusbonus 100€ asti!

Suomenkielinen sivusto, asiakaspalvelu ja verovapaat voitot
Isoimpia kilpailijoita hieman pienempi, mutta suomalaisempi kohdekattaus.


20€ ilmaisveto mobiiliin

Verovapaat voitot. Sivusto on oleellisilta osilta suomenkielinen, ja suomenkielinen asiakaspalvelu on saatavilla tietyyn aikaan.
Jetbullilla on melko paljon lajeja mukana, joista paljon eri vetovaihtoehtoja. Kaikkein eksoottisimmat lajit puuttuvat listoilta


Bonus- 100% bonus 100 euroon asti!

Lokalisointi- Suomenkielinen sivusto ja verovapaat voitot Kohteet-Monipuolisia kohteita kymmenistä lajeista, runsaasti myös live-vetoja.


Bonus- 100% ensitalletusbonus 100 euroon asti

Nettiveikkauksen uranuurtaja Bet365 on englanninkielinen mutta verovapaa. Erinomainen kohdevalikoima, erityispainotus brittiläisissä lajeissa. Bonuksia joka lajiin.


Jopa 100€ bonus uusille pelaajille

Befair on maailman suurin vetopörssi, jossa pelaat toisia veikkaajia vastaan. Verovapaat voitot, Betfairin lisenssi on Maltalta. Betfairilla ei ole suomenkielisiä sivuja, eikä suomenkielistä asiakaspalvelua. Listoilta löydät tutut vedonlyöntilajit, kaikkein eksoottisimmat puuttuvat mutta vetovaihtoehtoja on suosituimmista peleistä huimat määrät.


50€ veikkausbonus

Verovapaat voitot, suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu

Kohteet- Paljon kohteita, joista paljon eri vetovaihtoehtoja, niin ennen peliä kuin liveveto-puolella. Kertoimet julkaistaan aikaisin.


10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta

Betseriltä 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta. EU-lisenssi löytyy, eli voitot ovat verovapaat. Sivusto on suomenkielinen, ja myös asiakaspalvelua saa suomeksi . Lajeja ja liigoja löytyy palajon suomalaiseen makuun. Kaikkein eksoottisimmat kohteet puuttuvat, esim. viihdeveikkausta on hyvin rajallisesti.


100% bonus uusille asiakkaille, kattona 100€

Verovapaat voitot, koska Betway toimii EU:n alueella. Betwayn listoilla ovat kaikki tärkeimmät vedonlyöntilajit, ja vetovaihtoehtoja on kohteista runsain mitoin.


Valitse itse bonuksesi: 40€ tai 300€ !

Sinä valitset itse bonuksesi: 100 % ensitalletusbonus 300 euroon asti tai kympin talletuksella 400 % avajaisbonus. ComeOn on Maltalta, eli voitot ovat verovapaat. Sivusto on suomenkielinen, suomenkielinen chatti vastaa päiväsaikaan. Paljon vetokohteita, mukana aivan pienempiäkin liigoja.


100% bonus uusille asiakkaille aina 100€ asti

Expektin nettisaittia hoitaa maltalainen Mangas Gaming Malta Limited, eli voitot ovat verovapaita. Expektin sivusto on suomenkielinen, mutta liveapua ei suomenkielellä tahdo löytyä. Pitkä lista eri lajeja, ja näistä paljon kohteita.


100% bonus 50 euroon asti!

Suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu, verovapaat voitot.
Runsaasti vedonlyöntikohteita suosikkilajeista


100% talletusbonus 100€ asti!

Suomenkielinen sivusto, asiakaspalvelu ja verovapaat voitot. Veikkauskohteissa löytyy väkevä kattaus lajeja – yksi netin suurimmista valikoimista!


Leo vegasilta 50€ bonus ja 10€ ilmaisveto

Suomenkielinen sivusto, asiakaspalvelu ja verovapaat voitot. Paljon myös suomalaisia lajeja. Pirteä uutuus vetomarkkinoilla!


Bonus jopa 300€

Rouhea bonus: 100% bonus 300 euroon asti tai 200% bonus 40 euroon asti! Saitti on suomenkielinen ja asiakaspalvelu myös. Todella monipuolisesti kohteita kymmenissä lajeissa, myös live vedoissa.


Tuhti 150€ ensitalletusbonus

150 euron bonuksen lisäksi vielä 15 euron ylimääräinen avajaisbonus. Tipbetiltä urheiluvedonlyönnissä voitetut rahat ovat suomalaisille verovapaita, kasino taas ei ole EU:n alueen lisenssin alla. Sivustoa ja asiakaspalvelua ei ole suomennettu. Listoilla kaikki tärkeimmät vedonlyöntilajit, ja niistä mukavasti kohteita. Erikoisemmat vetovahtoehdot puuttuvat.


Betsafen ensitalletusbonus on 100% 200 euroon asti.

Verovapaat voitot, Betsafe pitää päämajaansa Maltalla. Sivusto on kaikilta osin suomenkielinen. Betsafella on pitkä lista eri urheilulajeja listoilla aina speedwayhyn ja kelttiläiseen futikseen saakka. Hyvätasoiset kertoimet.